DJ Ben Böhmer Kapadokya'da Balonda Performans Sergiledi

Kültür ve Turizm Bakanlığının davetlisi olarak Kapadokya'ya gelen DJ Ben Böhmer, Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansının organizasyonunda, sıcak hava balonunda sergilediği performansını canlı yayınladı.

01.09.2020-13:49 - (Son Güncelleme: 01.09.2020-13:45) DJ Ben Böhmer Kapadokya'da Balonda Performans Sergiledi

Nevşehir'in merkeze bağlı Göreme beldesindeki sıcak hava balonu kalkış alanında toplananlar, Ben Böhmer'in sergilediği canlı yayına yoğun ilgi gösterdi. Böhmer, kurulan sistemle birlikte balonla havalanarak, gökyüzünde DJ performansı sergiledi.

Böhmer'in, Kapadokya semalarındaki performansı 1 saat sürdü. Böhmer performans anlarını sosyal medyadan da canlı olarak yayınladı.

'Bugüne Kadar Yaptığım En Çılgın Proje'

Böhmer, etkinliğin ardından gazetecilere, sıcak hava balonunda performans sergilemenin bugüne kadar yaptığı en çılgın proje olduğunu söyledi.

İlk defa balona bindiğini belirten Böhmer, 'Hayatımda yaptığım en çılgınca aktivitelerden bir tanesiydi. Çok mutluyum. Çok emek sarf ettik. Bir yıldır bu uçuşu gerçekleştirmek istiyorduk. Sonunda yaptığımız için çok mutluyum. Kapadokya'yı da çok sevdim, çok ilginç bir yer. Beklediğimden çok daha güzel bir performans gerçekleşti. Canlı yayında tam istediğimiz gibi oldu. Kapadokya'ya gelmeyi herkese tavsiye ediyorum. Yeni projeler için Kovid-19'un sona ermesini bekliyorum' diye konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal