Çift Katlı Otobüsle Konya’da Şehir Turu

Konya Büyükşehir Belediyesi yerli ve yabancı ziyaretçilere şehri daha yakından tanımaları için çift katlı otobüsle şehir turları organize ediyor.

06.07.2020-17:23 - (Son Güncelleme: 06.07.2020-17:21) Çift Katlı Otobüsle Konya’da Şehir Turu

Konya’da yerli ve yabancı ziyaretçilere şehri daha yakından tanımaları için çift katlı otobüsle şehir turları düzenleniyor.

Uzman rehberler eşliğinde tarihi ve kültürel noktaların tanıtıldığı panoramik turda, ziyaretçiler Konya’nın tarihine yakından tanıklık ediyor.

Coronavirüs pandemisi nedeniyle bir süre ara verilen turlar Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yeniden aktifleşti.

Normalleşme sürecinde yerli ve yabancı ziyaretçiler maskeleriyle sosyal mesafe kurallarına uygun olarak şehri gezmenin tadına varıyor.

Uzman rehber eşliğindeki panoramik otobüs turunda şehrin tarihi ve kültürel değeri bulunan 49 noktası hakkında ziyaretçiler eşsiz bilgilere sahip olurken unutamayacakları da bir gün yaşıyorlar.

Ziyaretçiler, Mevlana Türbesi, Karatay Medresesi, Alaaddin Camii,  Sille, İnce Minareli Medrese, Şems-i Tebrizi Türbesi gibi geçmişin izlerini taşıyan önemli noktaları geziyorlar.

Konya’yı daha yakından tanımalarına fırsat tanıdığı için Konya Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür eden ziyaretçiler, herkese bu etkinliği tavsiye ediyorlar.

Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş.'nin otobüsle şehir turları, her gün 11.00, 14.00 ve 16.00 saatleri arasında Mevlana Meydanı Turizm Durağından başlıyor ve yaklaşık 1 saat 45 dakika sürüyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal