Cici Babam Filmi Nerede Çekildi

Güldür Güldür ekibinden izleyiciyi kahkahaya boğacak bir film. Cici Babam oyuncu kadrosu ve konusu ile sizi komediye doyuracak. Beğeni ile izlenen Cici Babam filminin çekildiği yer sizce neresi? İşte bu sorunun cevabı haberimizde...

16.07.2020-13:55 - (Son Güncelleme: 16.07.2020-13:53) Cici Babam Filmi Nerede Çekildi

Cici Babam filmi, 2018 yılında vizyona girmiştir. Bir bölümü Güldür Güldür Show adlı skeç programının oyuncularından oluşan kadrosu ile Cici Babam’ın konusu oldukça merak edilmiştir. Yönetmenliğini Meltem Bozoflu’nun yaptığı filmin başrollerinde Onur Atilla, Özgün Aydın, Mahir İpek bulunmaktadır. Senaryosu ise, Eray Akyamaner, Uğur Güvercin, Murat Kepez, Ayberk Sak, Sıla Çetindağ ve Şükrü Özbey tarafında birlikte yazılmıştır. Film 20 Nisan 2018’de ilk kez sinemalarda yayınlanmış, daha sonra 18 Temmuz 2018’de tekrar vizyona girmiştir. Sinema severlere gülünç ve keyifli dakikalar yaşatan bu film izleyenler tarafından oldukça beğenilmiştir. Süresi 104 dakikadır. Komedi türünde beyaz perdede yerini alan Cici Babam filmi nerede çekildi? Cici Babam filminin konusu ne? Oyuncuları kimler?

Cici Babam Filmi Konusu

Yapmı BKM tarafından üstlenen Cici Babam filmi, senaryosu ile izleyenlere bol bol kahkaha vadediyor. Filmin temposu son sahnelere kadar hemen hemen hiç düşmüyor. Oyuncuların sergiledikleri performanslar ile film, iyice sürükleyici bir hale geliyor. Henüz izlememiş olanlar için Cici Babam filminin konusu ile ilgili, fazla detaya inmeden şu bilgiler verilebilir:

Babalarının ölümü ile sarsılan üç yetişkin kardeş, annelerine iyice düşkün hale gelirler. Bir süre sonra anneleri yeni biriyle birlikte olmaya başlar. Kardeşler, babalarının yerini doldurmak istemezler ve yeni bir ‘cici baba’nın varlığını kabullenemezler. Cici babaları ise, kendini kardeşlere kanıtlamak ve kabul ettirmek için uğraşmaktadır. Değişik görünümlü, ilginç bir adamdır. Cici Babam filminin konusu, kardeşlerin cici baba ile annelerinin arasını açmak ve ilişkilerini bozmak için yaptıkları planlar etrafında şekillenir. Bunun için pek çok yol deneyerek cici babadan kurtulmaya çalışacaklardır. Bu süreçte başlarına gelenler, izleyiciyi bir hayli güldürmektedir. Bakalım kardeşlerin inadın kırılacak ve cici baba ile yıldızları barışacak mı?

Cici Babam Filmi Nerede Çekildi

Cici Babam filminde, Ege Bölgesi’ne ait görüntüler yer almaktadır. Film çoğunlukla Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde çekilmiştir. Diğer sahnelerin çekimleri ise, bu ilçeye yakın çeşitli yerlerde yapılmıştır.

Cici Babam Filmi Oyuncuları

- Onur Atilla

- Özgün Aydın

- Mahir İpek

- Onur Buldu

- Uğur Bilgin

- Derya Karadaş

- Arif Erkin Güzelbeyoğlu

- Aslı İnandık

- Alper Kul

- Yasemin Çonka

- Meltem Yılmazkaya

- Burak Topaloğlu

- İrem Sak

- Defne Yalnız

- Kuvvet Yurdakul

- Ayhan Sicimoğlu

- Kayhan Yıldızoğlu

Cici Babam Film Ekibi

- Yönetmen: Meltem Bozoflu

- Senaristler: Şükrü Özbey,Eray Akyamener, Uğur Güvercin, Murat Kepez, Ayberk Sak, Sıla Çetindağ

- Yapımcı: Necati Akpınar

- Görüntü Yönetmeni: Türksoy Gölebeyi

- Sanat Yönetmeni: Vahit Yazıcı

- Kurgu: Mustafa Gökçen

- Müzik: Sunay Özgür, Ender Akay

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal