Cem Yılmaz'ın Yeni Filmi Bu Hafta Vizyonda!

Cem Yılmaz’ın 2 Arada ve Kaçamak adlarını taşıyan, her biri yaklaşık bir saatlik iki farklı hikayeden oluşan Karakomik Filmler serisinin ilk ikisi 18 Ekim’de vizyona girecek.

16.10.2019-16:06 - (Son Güncelleme: 16.10.2019-17:39)

 

Cem Yılmaz’ın 2 Arada ve Kaçamak adlarını taşıyan, her biri yaklaşık bir saatlik iki farklı hikayeden oluşan Karakomik Filmler serisinin ilk ikisi 18 Ekim’de vizyona girecek.

Ünlü komedyen vizyon öncesi film ekibi ile birlikte GQ Türkiye’nin yeni sayısı için objektif karşısına geçerek, filmleri için, “İlk filmde yüreğinize bir fil oturacak, ikinci filmde gülmekten karnınız ağrıyabilir” dedi. Ünlü komedyen, gösterim öncesi film ekibiyle birlikte GQ Türkiye dergisinin sonbahar sayısına poz verip merak edilenleri anlattı.

Cem Yılmaz, “18 Ekim’de vizyona girecek ‘Karakomik Filmler’de bir biletle iki film izleyecek seyircileri uyarmış olalım: İlk film ‘2 Arada’ ile yüreğinize bir fil oturacak, kalp ağrısı çekeceksiniz. Yine de paniğe hacet yok, izleyeceğiniz ikinci film ‘Kaçamak’ moralinizi fıstık gibi toparlayacak. Ha, bu kez de gülmekten karnınız ağrıyabilir, ayrı” diye konuştu.

Yılmaz, son filmlerinden duyduğu memnuniyeti şöyle ifade etti: “Bundan önceki iş grandiyöz bir prodüksiyondu; 1960’lara gittik, uzaya çıktı, hayal dünyasında aksiyona bulaştık, böyle büyük setler... Bu biraz daha küçülerek, daha art house nüfusuyla yaptığımız bir iş oldu. Bizim tabii azımız da 40 kişi, 70 kişi... Hem yazı olarak, hem reji olarak kendimi çok mutlu hissettiğim bir set oldu. Meramımı iyi anlattığımı düşünüyorum, bundan sonrası için daha iyi senaryolar yazabileceğimi, daha güzel film yapabileceğimi hissettiren şeyler oldu.”


Son Dakika Gündem Haberleri
 için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal