Burdur’da Açık Hava Sinemasıyla Nostalji Yaşandı

Burdur Belediyesi arabada açık hava sineması etkinliği düzenledi. Vatandaşlar 'arabada açık hava sineması' etkinliğinde unutamayacakları bir gün yaşadı.

09.07.2020-14:09 - (Son Güncelleme: 09.07.2020-14:07) Burdur’da Açık Hava Sinemasıyla Nostalji Yaşandı

Coronavirüs pandemisi nedeniyle bir süredir kapalı olan sinema salonları normalleşme süreci kapsamında 1 Temmuz’da kapılarını yeniden açtı. Fakat pandemi yüzünden vaka sayılarının etkisi ve ve ölü sayıları nedeniyle birçok kişi sinemaları güvenli bulmuyor. Buna alternatif olarak da açık hava sinemaları ve arabada sinema etkinlikleri ortaya çıktı.

Burdur Belediyesi de bu akıma katıldı ve 'arabada açık hava sineması' etkinliği düzenledi. Araçlarıyla Fidan Pazar Alanı’na gelen vatandaşlar 'arabada açık hava sineması' etkinliğinde unutamayacakları bir gün yaşadı.

Burdur’da ilk kez gerçekleşen arabada sinema etkinliğine katılan öğretmen Çiğden Arıcan, “Bursa'da bu etkinliğe katıldım. Keşke Burdur’da da böyle etkinlik olsun diye düşünmüştük, tatile geldiğimde böyle bir etkinlik olduğunu duyduk ve annem babamlarla geldik. Çok beğendik“ dedi.

Evlerinde uzun süredir kapalı kaldıklarını ifade eden Mehmet Şimşek de, “Güzel bir etkinlik, yeğenlerimi alıp buraya geldik. Filmin sesinin radyo frekansından gelmesi de daha güzel“ ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal