Brad Pitt'in Yeni Filmi Belli Oldu

Başrolünde Brad Pitt'in olacağı yeni filmin çekimleri başlıyor. Çok satan Japon romanından uyarlanacak olan Bullet Train’in kadrosu tamamlandı. Çekimleri ise yakında başlıyor.

30.10.2020-11:18 - (Son Güncelleme: 30.10.2020-11:16) Brad Pitt'in Yeni Filmi Belli Oldu

Başrolde Brad Pitt'in yer alacağı sinema çekimleri yakında başlıyor. Japon romanından uyarlanacak yeni film Bullet Train’in kadrosu belirlendi. Filmin çekimleri yakında başlıyor.

Oscar sahibi ünlü oyuncu Brad Pitt’in beyazperdedeki yeni projesi belli oldu. 56 yaşındaki dünyaca ünlü Amerikalı aktörün, Brian Tyree Henry, Aaron Taylor-Johnson, Andrew Koji ve Joey King ile birlikte Bullet Train adlı filmde rol alması bekleniyor.

Japon yazar Isaka Kotaro’nun Maria Beetle adlı romanına dayandırılacağı bilinen aksiyon-gerilim türündeki film hakkında detaylar gizli tutuluyor.

SUÇ ÖRGÜTÜ ÜYESİNİ CANLANDIRACAK

Roman, bir grup Japon yeraltı suç örgütü çetesinin kendilerini Tokyo’dan Morioka’ya doğru giden bir hızlı trende bulmasını konu alıyor. Üç saatlik yolculuk esnasında çete üyeleri arasında anlaşmazlıklar çıkıyor ve tansiyon yükseliyor.

Filmin yönetmenliğini üstlenecek olan David Leitch’in aynı zamanda senaryo yazım aşamasını yöneteceği ve filmin yapımcılığını da yürüteceği öğrenildi. Leitch, son olarak Fast & Furious (Hızlı ve Öfkeli) spin-off projesi Hobbs & Shaw'un yönetmenliğini yapmıştı. Filmin çekimlerine ne zaman başlanacağı şimdilik açıklanmadı.

Quentin Tarantino’nun geçen sene çok ses getiren Once Upon a Time in Hollywood (Bir Zamanlar Hollywood’da) filminde Leonardo DiCaprio ile başrolleri paylaşan Pitt, dublör Cliff Booth rolüyle ilk oyunculuk Oscar'ını kazanmıştı. Pitt, geçen yıl James Gray filmi Ad Astra'da da rol almış, büyük ilgi ve beğeni toplamıştı.

BABYLON'DA DA OYNAYACAK

Bullet Train filminin yanı sıra Pitt'in, Emma Stone'la başrolleri paylaşacağı ve Damien Chazelle’in yönetmenliğini üstleneceği Babylon'da da oynamayı kabul ettiği biliniyor. 2021’de çekimleri yapılacak filmin Şubat 2022’de gösterime girmesi bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal