Borderlands Beyazperdeye Uyarlanıyor

Cate Blanchett'ın ünlü video oyunu Borderlands'in sinema uyarlamasında Lilith'e hayat verecek.

30.05.2020-11:57 - (Son Güncelleme: 30.05.2020-11:56) Borderlands Beyazperdeye Uyarlanıyor
2009 yılında piyasaya sürülen Borderlands video oyunu beyazperdeye uyarlanıyor.

Yönetmenliğini Eli Roth’un üstleneceği yapımda Lilith karakterine Yüzüklerin Efendisi üçlemesinde Leydi Galadriel rolüyle başarılı bir çıkış yakalayan Cate Blanchett hayat verecek.

Blanchett, büyülü yeteneklerle donatılmış efsanevi hırsız Lilith'i canlandıracak.

Filmin yönetmeni Roth, “Muhteşem Cate Blanchett, Borderlands filminde yer alacağı için kendimi inanılmaz şanslı hissediyorum. The House with a Clock in Its Walls harika bir ortaklığımız oldu ve şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki altından kalkamayacağı rol yok. Dramdan komediye ve oradan da aksiyona.. Cate, her sahnenin hakkını veren biri. Onunla çalışmak, emin olun ki her yönetmenin hayalidir ve ben onla bu şansı daha büyük bütçeli bir yapımda ikinci kez elde ettiğim için çok şanslıyım. Cate ile birlikte çalışmak isteyenler on numara performans göstermeleri gerektiğini bilir ve eminim ki onun tescillenmiş kariyeri için hafızalarda iz bırakacak bir karakter daha yaratacağız.” ifadelerini kullandı.

Filmin senaryosunu ise Chernobyl dizisinden tanıdığımız Craig Mazin yazacak.

Gearbox Software tarafından oluşturulan ve geliştirilen bir RPG oyunu Borderlands, dünya çapında 57 milyondan fazla satış yaptı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal