Bizim Köyün Şarkısı Nerede Çekildi?

2018 yılında İstanbul, Yeşilyurt ve Muğla arasında çekilen film bir baba ve oğlunun komik maceralarını konu almaktadır. Filmde dostluğun ve ailenin ön plana çıkarılması izleyicisini oldukça etkilemiştir.

16.07.2020-14:05 - (Son Güncelleme: 16.07.2020-14:04) Bizim Köyün Şarkısı Nerede Çekildi?

Filmin çocuk oyuncuları ayrıca ‘Güldüy Güldüy’ kadrosunda yer almaktadır. Eğlence ve komedi türü film, yüz güldüren sahneleri ile sinema dünyasına oldukça başarılı bir giriş yapmıştır ve 8.791.184,83 TL gişe hasılatı yaparak rekorlar kırmıştır.

Bizim Köyün Şarkısının Konusu

İstanbul’da yaşayan ve daha çocuk yaşlarda müzik yarışmasına katılmak için hayaller kuran Çınar’ın, babası memleketine dönmek için planlar yapar. Bu karar kaşısın da hayal kırıklığına uğrayan Çınar, uzun süre gitmek istemediği için babasına direnir. Ama sonuç bir türlü olumlu olmaz ve köye gitmek zorunda kalır. Burada edindiği dostluklardan ve arkadaş ortamından oldukça etkilen ve bu hayatı seven Çınar’ın hayallerine kavuşup kavuşamayacağı da merak konusudur. Hayalini gerçekleştirmek için arkadaşlarından yardım isteyen Çınar, hayat ne gösterirse göstersin vazgeçmemek gerektiğini burada öğrenecektir. Arkadaşları Çınar’a yardım edecek ve onu katılmak istediği yarışmaya sokacaklardır. Çınar ve arkadaşlarının başına sonrasında neler geleceği oldukça merak edilmektedir. Çınar, ilk önce babası ile buraya yerleşmek istemeyip, sonrasında oldukça sevmiştir. Arkadaşları Çınar’a hayallerinin peşinden gitmesi için fazlaca destek olmuştur. Onları hayal kırıklığına uğratmak istemeyen Çınar, bundan sonra hem kendi hayalinin hem de arkadaşlarının peşinden gidip burada mutlu ve macera dolu bir hayat yaşayacaktır. Geldiği hayat, şu an yaşadığı yere pek uygun olmasa da kısa sürede adapte olup burada mutlu olmanın yollarını arayacaktır. Babası da maddi sıkıntılar yüzünden geldiği köyde onları mutlu edememe korkusunu Çınar’ın tavırları sayesinde üstünden kolayca atıp onlarla birlikte mutlu olacaktır.

Bizim Köyün Şarkısı Filminin Oyuncu Kadrosu

Bizim Köyün Şarkısı filminin Oyuncu Kadrosu ise şöyledir;

Berat Efe Parlar

2004 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Berat Efe Parlar, renkli hayatına ilk kez 3,5 yaşında katıldığı bir dergi çekimi ile adım atmıştır. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi’nde okumaktadır. Birçok reklam, sinema ve dizilerde rol alan Berat Efe Parlar, Fatmagül’ün Suçu Ne? Dizisinde ve Cem Yılmaz’ın İftarlık Gazoz filminde Cem Yılmaz ile birlikte başrolde oynamıştır. Hemen ardından Yönetmenliğini Ali Sunal’ın yaptığı Güldüy Güldüy adlı eğlence kuşağında da yerini alarak Türkiye’nin sevgisini kazanmıştır.

Esat Polat Güler

2007 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Esat Polat Güler, günümüzde ortaokul öğrencisidir fakat ekranlardaki sempatik tavırları ile izleyenleri kendine bağlamayı başarmıştır. Güldüy Güldüy’ün çocuk kadrosunda boy gösteren küçük oyuncu yaşı küçük olmasına rağmen televizyon ve sinema dünyasında başarıyı yakalamıştır.

Dora Dalgıç

2007 yılında İstanbul, Çengelköy’de dünyaya gelen Dora Dalgıç, halen ilköğretim öğrencisidir fakat yaşına bakmaksızın sayısız dizi ve filmde rol almıştır. Bunlardan bazıları; Kayıp Şehir, Umutsuz Ev Kadınları, Kara Ekmek, Öyle Bir Geçer Zamankidir.

• Tansel Öngel

• Güneş Sayın

• Sezai Aydın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal