Bitlis'te Yıl Sonu Sergileri Dijitalde

Tüm dünyayı sarsan coronavirüs salgını sebebiyle Bitlis'te halk eğitim merkezi yıl sonu sergileri, dijital ortama taşındı.

12.06.2020-17:09 - (Son Güncelleme: 12.06.2020-17:33) Bitlis'te Yıl Sonu Sergileri Dijitalde

Tüm dünyada 7 milyondan fazla kişiyi etkileyen coronavirüs salgını nedeniyle, halk eğitim merkezlerinde eğitime ara verdi.

Bu sebeple birçok kursiyer ve eğitmen çalışmalarına evlerinden devam etti.

Evlerde yapılan el emeği ürünler ise sergilenmesi için dijital ortama taşındı. Hazırlanan ürünlerin kameralarla detaylı çekimleri yapıldı ve 51 farklı konseptte bilgisayarlara aktarıldı. 

Bilgisayar ortamında hazırlanan sergiyi Bitlis İl Milli Eğitim Müdürlüğü de resmi internet sitesinde yayınladı.

Bitlis Milli Eğitim Müdürü Emin Korkmaz, halk eğitim merkezinin hazırladığı dijital serginin yoğun ilgi gördüğünü söyledi.

Korkmaz, pandemi nedeniyle birçok yeni karar alındığını belirterek, "Halk eğitim merkezindeki çalışmalarda bu kapsamda durduruldu. Ancak yapılan ürünleri bilgisayar ortamında sergiliyoruz. Bitlis Halk Eğitim Merkezimiz 51 farklı konsepte müthiş bir sanal sergi hazırladı. Bu sergide kursiyerlerimizin el emeği göz nuru dediğimiz her alandaki çalışmalarında çok büyük bir emeğin, çok güzel çalışmaların olduğunu görüyoruz. Burada emeği geçen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal