Bir Zamanlar Çukurova Dizisinde Üzen Ayrılık!

ATV'de reyting rekorları kıran dizi Bir Zamanlar Çukurova, üçüncü sezonuyla da izleyicisinin gönlündeki tahtını koruyor.

26.10.2020-17:43 - (Son Güncelleme: 26.10.2020-17:40) Bir Zamanlar Çukurova Dizisinde Üzen Ayrılık!

Başrollerinde Vahide Perçim, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek ve Kerem Alışık’ın yer alan dizide şaşırtan bir ayrılık haberi verildi. Dizide yaşanacak vedayı, yapımcı Burak Sağyaşar sosyal medya hesabından paylaşım yaparak duyurdu.

ATV'nin severek takip edilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova’da Hünkar Yaman karakterine hayat veren Vahide Perçim’in, diziden ayrılacağı haberi magazin kulislerinde konuşuluyordu. Hünkar karakterinin ölmesiyle, usta oyuncunun diziye veda edeceği Bir Zamanlar Çukurova’nın 70. bölüm fragmanında netliğe kavuştu.

29 Ekim Perşembe akşamı ekranlara gelecek olan yeni bölümde Vahide Perçim son kez Hünkar olarak seyircisinin karşısına çıkacak. Söylentilerin doğru olduğunu Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yapımcısı Burak Sağyaşar sosyal medya hesabından doğruladı.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yapımcısı Burak Sağyaşar sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla izleyicisine üzücü haberi verdi. Sağyaşar, 'Biz kavuşacak kadar yanmadık mı' sloganıyla yayınlanan 70. bölüm fragmanına Hünkar Yaman’ın bıçaklanma sahnesi damga vurdu. Sağyaşar gönderisine, 'Elveda Hünkar' notunu ekleyerek iddialara net bir şekilde yanıt vermiş oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal