Bir Anne-Kız Hikayesi: Miss Juneteenth

Başrolleri Nicole Beharie, Kendrick Sampson ve Alexis Chikaeze'in paylaştığı Miss Juneteenth filminde bir anne-kız çatışmasını izleyeceğiz.

22.05.2020-17:44 - (Son Güncelleme: 22.05.2020-17:38) Bir Anne-Kız Hikayesi: Miss Juneteenth
Dünya prömiyerini Sundance'te yapan Büyük Jüri Ödülü adayı olan ve eleştirmenlerden beğeni toplayan dram türündeki Miss Juneteenth filminin yönetmen koltuğunda Channing Godfrey Peoples oturuyor.

Yalnız bir anne ve ergenliğe adım atmış asi kızının hikayesine tanık olacağımız filmde başrolleri Nicole Beharie, Kendrick Sampson ve Alexis Chikaeze paylaşıyor.

Anne kız çatışmasını izleyeceğimiz filmde bekar bir anne olan eski güzellik kraliçesi Turquoise, kızı Kai’yi tek başına büyütmeye çalışır.

Hayatı yolunda gitmeyen Turquoise yaptığı hatalardan ders alır ve onları telafi etmeye çalışır. Turquoise istemese de kızı Kai tıpkı annesi gibi güzellik yarışmasına katılmaya karar verir. Kızının kendi yaptığı hataları tekrarlamasını önlemek için Turquoise, onu yarışmaya kendi hazırlar.

Filmin oyuncu kadrosunda ise How To Get Away With Murder, The Vampire Diaries yapımlarında karşımıza çıkan Kendrick Sampson, Shame, 42, American Violet gibi yapımlarla tanınan Nicole Beharie ve ilk kez bir filmde rol alan Alexis Chikaaze'nin yanı sıra Lori Hayes, Akron Watson, Liz Mikel gibi isimler bulunuyor.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal