Beykoz Belediyesi'nden Evde Kısa Film Yarışması

Beykoz’da “Corona Günlerinde Evde Hayat” konulu ödüllü “Beykoz Evde Kısa Film Yarışması" düzenleniyor.

06.04.2020-13:51 - (Son Güncelleme: 06.04.2020-13:45) Beykoz Belediyesi'nden Evde Kısa Film Yarışması
Beykoz Belediyesi coronavirüs pandemisi nedeniyle evde kalan “Corona Günlerinde Evde Hayat” konulu kısa film yarışması düzenliyor.

2 dakikalık kurmaca, belgesel, animasyon veya deneysel kısa metrajlı filmlerle 25 Nisan'a kadar başvuru yapılabiliyor.

Filmlerin, adayların kişisel sosyal medya hesabı üzerinden #BeykozEvde etiketiyle Twitter’da yayınlanacaksa twitter.com/beykoz_bld hesabı, Instagram’da yayınlanacaksa instagram.com/beykozbelediyesi hesabı etiketlenerek paylaşılması gerekiyor.

Amatör ve profesyonel tüm katılımcılara açık olan yarışmanın jürisinde ise sinema ve televizyon dünyasından Nazif Tunç, Sinan Serter ve Murat Pay yer alıyor.

Yarışma coronovirüsle mücadele sürecinde sanat yoluyla kişisel gelişimi, aile içi iletişimi artırmayı, vatandaşların duygularını sosyal medya aracılığıyla duyurmasını sağlayarak toplumsal motivasyona katkı yapmayı hedefliyor.

Beykoz Evde Kısa Film Yarışması ödülü olarak birinciye 1 adet diz üstü bilgisayar, ikinciye 1 adet fotoğraf makinası, üçüncüye 1 adet tablet verilecek. Yarışmaya katılan ve kura ile belirlenen 50 kişiye 3 aylık çevirimiçi dizi/film platformu üyeliği, 50 kişiye de Steam hediye kartı hediye edilecek.

Ödüller Beykoz Belediyesi Twitter hesabından ve Instagram hesaplarından canlı yayında jüri tarafından açıklanacak.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal