Bebek Sanatçılarından Online Sergi

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın 101. yılında Türkiye'nin önde gelen bebek sanatçıları online sergi açtı.

19.05.2020-12:11 - (Son Güncelleme: 19.05.2020-12:10) Bebek Sanatçılarından Online Sergi
Türkiye'nin önde gelen bebek sanatçıları, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın 101. yılına özel online sergi açtı.

Dünyanın birçok ülkesinde çağdaş sanat olarak kabul edilen bebek sanatının temsilcileri farklı tekniklerle icra ettikleri eserlerle "Altı İmza Bir Sanat" adlı sanal sergide bir araya geldiler.

Heykel, resim, tasarım tekniklerini harmanlayarak hazırlanan eserleri görmek için Facebook'tan "Artdoll İstanbul" veya instagramdan "@artdollturkey" sayfalarını ziyaret edebilirsiniz.

Sanatseverler ve koleksiyonerlerin beğenisine sunulan sergide İlknur Osmanoğlu'nun kitre bebek tekniğiyle tasarladığı "Çingene kızı", Saliha Tokat'ın taş bebek tekniğiyle tasarladığı "Semazen", Naciye Aksakaloğlu'nun kitre bebek tekniğiyle tasarladığı "Güllü Nine", "Necibe Nine", Anna Mamulay'ın seramik kili tasarladığı "Alice in love", Sinem Temiz'in seramik kili ve Bjd tekniğiyle tasarladığı "Vatan" adlı çalışmaları yer alıyor.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal