Başakşehir'de Engelsiz Online Müzik Ziyafeti

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu sürecin başından bu yana Başakşehir Belediyesi bünyesindeki engelsiz müzik kursuna gidemeyen engelli öğrencilerle sosyal medya canlı yayın platformunda bir araya geldi.

15.05.2020-09:38 - (Son Güncelleme: 15.05.2020-09:37) Başakşehir'de Engelsiz Online Müzik Ziyafeti
Başakşehir Belediyesi, Engelliler Haftası kapsamında online etkinlik düzenledi.

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu'nun da katıldığı etkinlikte türküler söylendi, müzik sohbetleri yapıldı.

Müzik öğretmeni Mehtap Turna ve Başakşehir Belediyesi engelliler şefi Ayhan Bahçeli'nin de yer aldığı organizasyonda Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, engelsiz kursiyerlere dijital platformda seslendi.

Onlarla tek tek sohbet eden ve kursiyerlerin Engelliler Haftası’nı kutlayan Kartoğlu, şu sözleri söyledi:

“Bizimle olduğunuz için çok teşekkür ediyorum. Amacımız Başakşehir’de hiçbir engel olmasın. Ben ve ekibim Başakşehir’de engellilerin rahat yaşaması için elimizden gelen tüm imkanları seferber ediyoruz. Gerek müzik, gerek tiyatro çalışmalarında sizlerle birlikte olmayı sürdüreceğiz. İnşallah en yakın zamanda bu korona sorunundan kurtuluruz. Sizlerle birlikte eğlenceli salon programlarını tekrar başlatırız. Sizleri çok özledim, sevgi bütün engelleri aşar, bunu unutmayın.”

Sohbetin ardından mini bir konser veren müzik öğretmeni Mehtap Turna'ya Başka Kartoğlu ve engelli öğrenciler de eşlik etti.

Hep birlikte söylenen Aşık Daimi’nin “Ne ağlarsın benim zülfü siyahım” türküsünün ardından Başkan Kartoğlu katılımcılara teşekkür etti ve etkinlik sona erdi.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal