Badem Şekeri Filmi Nerede Çekildi?

Badem Şekeri filmi, tarihimiz için yeri doldurulamaz Türkiye’nin en güzel şehirlerinden biri olan Çanakkale’de çekilmiştir.

16.07.2020-13:20 - (Son Güncelleme: 16.07.2020-13:19) Badem Şekeri Filmi Nerede Çekildi?

Badem Şekeri 1 Filminin Konusu

Başrollerini Alper Saldıran ve Burcu Özberk’in üstlendiği usta oyuncu kadrosu ile göz dolduran filmin konusu, tayini çıkınca Anadolu’ya gitmek zorunda kalan bir doktorun, gittiği yerde ki köyün muhtarının ve köyün kızı Ayşe’nin yaşadığı komik anıları ele almaktadır. Köyün kızı Ayşe, halasının hastalığı nedeniyle hastaneye gitmektedir ve tayini çıkan Doktor Mehmet ile tanışır sonrasında romantik komedi tadında bir hikaye başlar.

Badem Şekeri 2 Filminin Konusu

Filmde halasının hastalığı nedeniyle hastaneye giden ve Doktor Mehmet ile tanışan Ayşe, halasını iyileştirdikten sonra tüm köy Doktor Mehmet’in iyiliğini konuşmaya başlar. Hastalıklarını tedavi ettirmek için bütün köy halkı Doktor Mehmet’ten yardım istemeye gider.

Karma karışık olayların içinde kalan Mehmet bu arada birde Ayşe’ye aşık olur.

Başka bir köyde ağa olan Ziver Bey’de Ayşe’ye aşık olmuştur ve ikili zor zamanlardan geçmek zorunda kalır. Köyün Muhtarı, diğer köyün ağasına ikiliyi ayırmak için tuzak kurar ve başarır.

Doktor Mehmet’i artık daha kötü günler beklemektedir.

Badem Şekeri 3 Filminin Konusu

Köyün muhtarı kötü kalpli Bahri’nin hiçbir işe yaramayan oğlu Fikret vatani görevini yapmaya gider ve askerde yaptığı olaylar sonucunda, askerliğe elverişsiz raporu alarak köye gelir. Bütün köy halkı bir düğüne gittiği sırada muhtarın oğlu ansızın çıka gelir.

Geldikten sonra köy halkına hafızasını kaybettiğini söyleyen Fikret, Ayşe’ye tüm istediklerini yaptırmaktadır ve bu duruma oldukça sinirlenen Mehmet bir çözüm aramaya başlar

Diğer yandan köye yeni tayin olmuş Kumru hemşirede Doktor Mehmet’e aşık olur ve Fikret ile ikisi türlü türlü oyunlar yaparak yine Ayşe ve Mehmet’i ayırmaya çalışır.

Badem Şekeri 4 Filminin Konusu

Badem Şekeri 4 filminde komedinin aksine daha fazla drama yer veren yönetmenin, Ayşe okumaya karar verdikten sonra yüksek lisansa kabul edildikten sonra Mehmet bir yandan bu duruma sevinse de diğer yandan aralarına mesafe girdiği için oldukça üzgündür. İstanbul’a okumaya giden Ayşe, kısa süreliğine köye Mehmet’i görmeye gider ancak kendisini karşılamaya gelmeyen Mehmet, Ayşe’yi büyük bir kırgınlığa uğratır. Ayşe’nin İstanbul’a geri döneceğini öğrenen Mehmet, köyde kalması için planlar yapmaya başlar ve oldukça çaresiz durumdadır. Hiç hoşlanmadığı köy muhtarından bile destek isteyen Doktor Mehmet’in yaptığı hiçbir plan işe yaramaz ve Ayşe’nin halasından yardım ister. İkiliyi bu filmde de büyük maceralar beklemektedir.

Badem Şekeri 5 Filminin Konusu

Bir takım sorunları aşan Doktor Mehmet ve Ayşe evlenmeye karar verir. Ancak Ayşe’nin yaşadığı düğün öncesi sıkıntılar Mehmet’inde korkutmaya başlar. Muhtar bu sorunları fark edince bütün kötü amaçlarına ulaştığını fark eder. Tüm sorunlara direnmeye çalışan Mehmet, bekarlığa veda partisi düzenler ve her şey yolunda gibi görünürken, muhtarın oğlu Fikret bir anda ortaya çıkar ve bir şekilde Mehmet’in huzurunu bozar. Fikret, Mehmet’i düğünden kaçırır ve tüm köy halkı Ayşe ile birlikte Mehmet’i aramaya başlar.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal