Babil Nerede Çekiliyor?

Büyük oyuncu kadrosuyla izleyenleri televizyon ekranlarına kilitleyen Babil dizisi İstanbul’da çekilmektedir. Babil dizisinin tam konum olarak çekim yerleri Sarıyer, Bahçeköy ve Göktürk civarıdır.

16.07.2020-13:17 - (Son Güncelleme: 16.07.2020-13:16) Babil Nerede Çekiliyor?

Konulara ve yaşadıkları evlerin konumuna göre dizinin çekildiği yerler farklılık göstermektedir.

Babil Dizisinin Konusu

Dizide muhteşem performanslarıyla göz dolduran usta bir oyuncu kadrosu bulunmaktadır. Dizinin konusu Halit Ergenç, yani İrfan karakterinin ekonomi profesörü olarak çalıştığı işten gereksiz yere çıkarılmasıyla tüm hayatının bir anda kaos’a sürüklenmesini konu alır. Hayatı küçük oğlunun hastalığını öğrendikten sonra tepetaklak olan İrfan yeniden iş aramaya ve oğlunun tedavisi için bir yol bulmaya çalışır fakat amacına ulaşamadığı için daha da çok çileden çıkmaktadır. Dizide İrfan’ın eşi Eda rolünü üstlenen güzel oyuncu Nur Fettahoğlu da yer almaktadır. Eşi ile birlikte küçük oğlunun hastalığına seyirci kalmak İrfanı perişan etmektedir ve farklı planlar yaparak tehlikeli işlerin içine girmek üzeredir. Gerekli plana yardım etmesi için çocukluk arkadaşı Egemen’den büyük bir soygun için yardım etmesini ister. Soymaya kalktığı adamın, İrfanın eski aşı İlay çıkmasının üzerine durum içinden çıkamaz bir hal alır. İrfan, eski aşkı İlay ile karşılaşınca karısından boşanmak ister. Dizinin konusu ileriki haftaların gidişatına göre şekil alacaktır.

Babil Dizisinin Başrolleri; Halit Ergenç 1970 yılında İstanbul-Beşiktaş’ta dünyaya gelen Halit Ergenç, eğitimini Beşiktaş Atatürk Lisesi ve İstanbul Teknik Üniversitesinde tamamlamıştır. O yaşlarda aklında oyuncu olmak gibi bir şey olmadığı için tamamen farklı bir sektör olan Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri okumaya karar vermiştir. Fakat istediği işin bu olmadığına karar veren Halit Ergenç henüz üniversite hayatının başlarında iken okulu bırakır ve Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi için hazırlanıp Tiyatro bölümünde okumaya başlar ve buradan mezun olur. Sesini ilk kez Binbir Gece dizisinde duyuran Halit Ergenç gösterdiği üstün performans sayesinde Türkiye’nin gözdesi olmayı başarmış, ardı arkası kesilmeyen Televizyon ve Sinema hayatında büyük önem kazanmıştır. Günümüzde Babil dizisi ile de beğeni toplamayı başarmış usta oyuncu, kendisi gibi oyuncu olan Bergüzar Korel ile evlidir.

Birce Akalay

1984 yılında İstanbul’da dünyaya gelen güzel oyuncu Haliç Üniversitesi Konservatuvar Bölümü mezunudur. Ayrıca günümüzde halen Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümünde Öğretim görevlisi olarak çalışmaktadır.

İlk kez 2007 yılında Yer Gök Aşk dizi ile tanıdığımız Birce Akalay, daha sonrasında birçok film ve dizide rol almış bu sayede kendini kanıtlamıştır. Türkiye ve yayınlanan tüm ülkelerde dizileri ve filmleri büyük ses getirmiş tüm dünya tarafından sevilen bir oyuncu olmuştur.

Aslı Enver

1986 yılında Londra, Birleşik Krallıklarında dünyaya gelen Aslı Enver, 12 yaşındayken ailesi ile birlikte Türkiye’ye yerleşmiştir. Eğitim ve öğretim hayatını Türkiye’de tamamlayan Aslı Enver, annesinin yönlendirmesi ile Tiyatroya başlamış ve Müjdat Gezen Sanat Merkezine gitmeye başlayıp eğitimini başarıyla tamamlamıştır. İlk kez Kavak Yelleri adlı dizide rol alan oyuncu, sonrasında dur durak bilmeden birçok sinema ve televizyon projesinde başarı yakalamıştır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal