Aydınlı Zeybeklerden En Güzel 'Evde Kal' Çağrısı

Aydınlı zeybekler, evde zeybek oynayarak, coronavirüse karşı yapılan "Evde kal Türkiye" çağrılarına destek verdi.

28.05.2020-11:51 - (Son Güncelleme: 28.05.2020-11:49) Aydınlı Zeybeklerden En Güzel 'Evde Kal' Çağrısı

İş Sanat, coronavirüs nedeniyle etkinliklerini dijital ortama taşımaya devam ediyor.

Türk edebiyatının usta isimlerinin eserlerini izleyiciyle buluşturan İş Sanat'ta çevrim içi 'Edebiyat Günleri' 29 Mayıs'ta başlıyor.

İş Sanat'ın sosyal medya hesapları Instagram, YouTube, Facebook ve Twitter üzerinden takip edilebilecek etkinlikler 3 gün boyunca sanatseverlerle olacak.

Darüşşafaka Cemiyeti ve Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları işbirliğiyle düzenlenen etkinlikler kapsamında önceki sezonlarda sahnelenen şiir ve hikaye dinletilerinin tam kayıtları, sanatçıların evde kaydettikleri özel performanslarıyla Kibele Sanat Galerisi'nde 2015'te gerçekleşen 'Biz Mektup Yazardık' başlıklı sergi online olarak sanatseverlerle olacak.

Sait Faik Hikâye Armağanı sahibi Pelin Buzluk, Kemal Varol, Ethem Baran, Yalçın Tosun ve Melisa Kesmez hikâyelerini seslendireceği; Cevat Çapan ve Haydar Ergülen şiirlerini okuyacakğı etkinlikte Yeni Türkü, Hüsnü Arkan ve Emrah Karaca evden yaptığı özel kayıtlarla şiir sözlü şarkıları dinleyicilere sunacak.

Bugüne kadar gerçekleşen şiir ve hikaye dinletilerinden izleyiciler için özel seçilen kayıtlar 3 gün boyunca her gün İş Sanat'ın YouTube kanalında izlenebilecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal