Aydın'da Sağlık Çalışanlarına Moral Sergisi

Türkiye'nin farklı illerinden gönderilen 100 resim Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi'nde sergilendi.

03.07.2020-17:00 - (Son Güncelleme: 03.07.2020-16:58) Aydın'da Sağlık Çalışanlarına Moral Sergisi

Aydın'da coronavirüs pandemisi nedeniyle yoğun mesai harcayan sağlık çalışanlarına moral olması için başlatılan proje kapsamında farklı illerden gönderilen 100 resim, Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Hastanesinde sergilendi.

ADÜ Aydın Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi Saadet Nihal Coşkun ve başhekimlikte planlama birim personeli olarak çalışan Ebru Alptekin, sağlık çalışanlarına moral için hastanede resim sergisi açmak istedi.

Türkiye'nin farklı illerinden 100 kişi kendi yaptığı eserleri, projenin hastanenin resmi sitesinde ve sosyal medyada duyurulmasının ardından  gönderdi. Gönderilen resimler, hastane koridorlarında açılan "Sağlık Çalışanlarına Saygı ve Şükran Sergisi" ile beğeniye sunuldu. Sergide doğa teması başta olmak üzere portre resimler yer alıyor.

Sağlık çalışanlarına moral olması için gönderilen resimlerin bundan sonra hastane koridorlarında sergileneceğini belirten hastanenin Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Tolga Ünüvar, "Projeyi devam ettirip hastanenin tüm duvarlarına resimleri asmayı planlıyoruz." dedi
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal