Avatar 2 Hakkında Yeni Bilgiler Geldi

Avatar 2'nin yapımcılığını üstlenen Jon Landau, filmin konusu ile ilgili ilk kez bilgi verdi.

28.05.2020-09:39 - (Son Güncelleme: 28.05.2020-09:36) Avatar 2 Hakkında Yeni Bilgiler Geldi

2009'da vizyona giren ve 10 yıl boyunca tüm zamanların en yüksek hasılatlı film unvanını koruyan rekortmen film Avatar’a devam filmi geliyor.

Coronavirüs nedeniyle ara verilen çekimler yeniden başlamasıyla Titanic, Terminator gibi filmlerin yönetmeni James Cameron imzalı bilimkurgu filmi Avatar ile ilgili yeni bilgiler de geldi.

Yeni Zelanda'da sıkı tedbirlerle çekilen filmin yapımcılığını Jon Landau üstleniyor.

Aralık 2021’de gösterime girmesi planlanan filmle ilgili Landau şu ifadelere yer verdi:

"Bu, Sully ailesinin ve neyin aileyi bir arada tuttuğunun öyküsü. Jake ve Neytiri bu filmde aile oluyor. Evlerini terk etmeye zorlandılar. Dışarı çıktılar ve suyun üzeri ve altı da dahil olmak üzere Pandora'nın dışındaki yerleri keşfediyorlar. Bence bu, var olduğumuz dünyadan, hayatlarındaki baskıdan bir kaçış. Bence Avatar'da takip edeceğimiz harika karakterlerle inanılmaz bir dünyaya kaçma fırsatına sahibiz. Peter Jackson'ın Lord of The Rings'te yapmaya çalıştığı şeyle aynı. Biz de bunu başarmanın peşindeyiz."

Üç boyutlu sinema tekniği ile çekilen Avatar 2'de ilk filmden Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver, Joel David Moore, Dileep Rao gibi isimler rollerine dönüyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal