ARTER'den Ücretsiz Hareket Atölyeleri

ARTER, coronavirüs salgını nedeniyle eve kapananlar için online olarak "Hareket Atölyesi" düzenliyor.

09.04.2020-17:45 - (Son Güncelleme: 09.04.2020-17:42) ARTER'den Ücretsiz Hareket Atölyeleri
Coronavirüs tedbirleri kapsamında ziyarete kapalı olan Arter, Hareket Atölyeleri’ni online ortama taşıyor.

Toplumun büyük bir bölümünün evlerine kapandığı ve harekete odaklanan çalışmalara ihtiyacın arttığı şu günlerde Hareket Atölyeleri, katılımcıların bedenle çalışmaya dair farklı yöntemleri deneyimleyerek hareket alanlarını genişletebileceği bir alan açıyor.

Sanatçı Dila Yumurtacı öncülüğünde gerçekleşecek çevrimiçi “Özgür Hareket / Anda Hareket” atölyesinde farkındalık teknikleri, meditasyon, yoga ve çağdaş dans aracılığıyla hareket ve hisler arasındaki ilişkiye odaklanılacak.

Gevşeme ve serbest bırakma egzersizleri yoluyla sinir sisteminin rahatlatılmasını amaçlayan atölyede, zihin ve beden birlikteliğini sağlamak için “özgür hareket”in peşinden gidilecek.

Hareket Atölyeleri kapsamında düzenlenen “Özgür Hareket / Anda Hareket” başlıklı çalışma, 15 Nisan Çarşamba akşamı başlayacak ve 8 hafta boyunca her çarşamba 19:00–20:15 saatleri arasında gerçekleşecek. Katılımın ücretsiz ve kontenjanla sınırlı olduğu atölye çalışması için ogrenme@arter.org.tr adresine e-posta göndererek kayıt yaptırılabiliyorlar.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal