Antalya'nın Temizlik İşçilerinden Mini Konser

Antalya, Muratpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanları, bu kez belediyenin sosyal medya hesaplarından yayınlanan mini konser için bir araya geldi.

09.07.2020-17:15 - (Son Güncelleme: 09.07.2020-17:12) Antalya'nın Temizlik İşçilerinden Mini Konser

Onlar, Antalya caddelerine, parklarına en çok emek verenler…

Antalya’nın caddelerinin, sokaklarının, parklarının pırıl pırıl olması için ter döken Muratpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanları bu kez belediyenin sosyal medya hesaplarından yayınlanan mini konser için bir araya geldi.

Enstrümanlarıyla Kültür Merkezi’ne gelen müzisyenler, fuayede yaptıkları kısa hazırlığın ardından konser salonuna geçti ve birkaç küçük provanın ardından Neşet Ertaş’tan Türk sanat müziğinin en bilinen taksimlerine ve oyun havalarına kadar muhteşem bir performansa imza attılar.

Muratpaşa Belediyesi Türkan Şoray Kültür Merkezi’nde Muratpaşa Belediyesi logolu turuncu tişörtleriyle klarnetten kemana, davuldan elektrosaz ve bağlamaya 14 müzisyen birbiri ardına çaldıkları parçalar saatler içinde binlerce beğeni aldı.

Muratpaşa Belediyesi ve Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın sosyal medya hesaplarından paylaşılan yaklaşık 4 dakikalık mini konser on binlerce kişi tarafından görüntülendi.

Ekibin en kıdemli üyelerinden Erol Ceylan, “Provalara başladık. Gayet güzel, eğlenceli geçti. Başarılıydı. Başkanımıza da bu imkanı bize verdiği için çok teşekkür ediyoruz. Arkadaşlarımızın ellerine, emeklerine sağlık. İnşallah başka programlarda buluşmak dileğiyle” dedi.

15 yıldır Muratpaşa Belediyesinde çalışan grubun en renkli isimlerinden davulcu Ekrem Şayhan, “Arkadaşlar güzel arkadaşlar. Hepsi de iyi müzisyenler. Beraber bir şeyler yapmaya çalıştık” dedi.

Müzisyenlikle birlikte Aydın Kanza Parkı’nın temizliğinden de sorumlu olan Adem Yaşar ise eline kemanı ilk 4 yaşındayken aldığını anlatarak, “Baba mesleğimiz, ata mesleğimiz” dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal