Anneler Günü’ne Özel Dijital Sergi

Kartal Belediyesi, her yıl mayıs ayının ikinci haftasında çeşitli etkinliklerle kutlanan Anneler Günü’ne özel dijital fotoğraf sergisi düzenleyecek.

01.05.2020-13:56 - (Son Güncelleme: 01.05.2020-13:54) Anneler Günü’ne Özel Dijital Sergi
Her yıl mayıs ayının ikinci haftasında çeşitli etkinliklerle kutlanan Anneler Günü, bu yıl coronavirüs pandemisi nedeniyle dijital ortamlara taşımaya hazırlanıyor.

Kartal Belediyesi Kreşler Müdürlüğü, Anneler Günü kapsamında Kartallı vatandaşların anneleri ile birlikte çektirdikleri fotoğrafları “Annem ve Ben” başlığı altında dijital platformlardan sergileyecek.

Annesi ile birlikte çekilmiş fotoğraflarını kendisi ve annesinin; yaşı, ev adresi, telefon numarası ile birlikte “Benim annem…” cümlesini tamamlayarak annemveben@kartal.bel.tr adresine gönderen her yaştan Kartallı vatandaş, sergiye katılabilecek.

Son gönderim tarihinin 7 Mayıs 2020 saat 17.00 olduğu dijital fotoğraf sergisi, 10 Mayıs 2020 tarihinde Kartal Belediyesi web sayfası, online mecralar ve LED ekranlarda yayınlanmaya başlayacak.

Öte yandan serginin sonunda tüm katılımcılar adına Kartal Belediyesi tarafından fidan dikilecek. Sergi katılımcılarının adreslerine TEMA Vakfı’ndan kart gönderilecek ve böylece ”Kartal Anne- Çocuk Ormanı” oluşturulacak.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal