Anadolu Ateşi Ağustosta Turneye Başlıyor

Türk kültürünü ve tarihini dans figürleriyle harmanlayan Anadolu Ateşi dans topluluğu ağustos ayında Ege Bölgesi'nde sanatseverler ile buluşacak.

30.07.2020-16:27 - (Son Güncelleme: 30.07.2020-16:25) Anadolu Ateşi Ağustosta Turneye Başlıyor

Sevilen dans topluluğu Anadolu Ateşi, her cuma Antalya Aspendos Arena'da sahne alırken turnelerini de ihmal etmiyor. Anadolu Ateşi, bu sezon Ege Bölgesi'nde sanatseverlerle bir araya gelmeyi planlıyor.

Anadolu Ateşi dans topluluğu, 2008 yılında Antalya'nın Serik beldesinde inşa edilen 5 bin kapasiteli kendi tiyatrosu Aspendos Arena'da her yıl bir milyonu aşkın turiste gösteriler yapıyor. Topluluk, bölgede önemli derecede kültür sanat ekonomisi oluşturuyor. İhtişamı ile Anadolu Ateşi, her cuma Aspendos Arena'da sahne almaya devam ederken bu sezon Ege Bölgesi'nde düzenlediği turneyle sanatseverlerle bir araya gelecek.

Turne kapsamında Anadolu Ateşi, 5-19 Ağustos'ta Bodrum Kalesi Açıkhava Sahnesi'nde, 12 Ağustos'ta Çeşme Açıkhava Tiyatrosu'nda, 22 Ağustos'ta Kuşadası AVM Amfi Tiyatro'da ve 3 Ekim'de İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda gösterilerini sahneleyecek. Anadolu Ateşi, 28 Eylül'de de Cemil Topuzlu Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda İstanbullularla buluşacak.

Binlerce dans sanatçısı yetiştirerek bu alanda istihdam sağlayan Anadolu Ateşi topluluğu, aynı zamanda Westpark Dans Okulu'nda 400 kursiyere dans eğitimi vermektedir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal