American Ultra Filminin Konusu Nedir?

Komedi filmi izlemek isteyenlere göre bir önerimiz var. American Ultra filmi, konusu ve oyuncu kadrosu ile izleyicilere eğlenceli dakikalar sunmayı planlıyor. Peki American Ultra filminin konusu nedir, American Ultra oyuncuları kimlerdir?

19.01.2021-17:55 - (Son Güncelleme: 19.01.2021-17:55) American Ultra Filminin Konusu Nedir?

Aksiyon ve komedi türünde olan American Ultra filminin başrollerinde Jesse Eisenberg ve Kristen Stewart'ın yer alıyor. Bu yapım 2015 yılında vizyona girdi. American Ultra filminin konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler yer almaktadır. 

AMERİCAN ULTRA FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Mike ile sevgilisi Phoebe küçük bir kasabada son derece sakin bir hayat sürmektedir. Ancak sıkıcı buldukları hayatları olağanüstü bir macerayla şenlenmek üzeredir. Mike yakın zamanda sevgilisine evlilik teklifi etmeyi düşünürken, Mike'ı tanıyan kimsenin bilmediği bir sır her şeyi altüst etmek üzeredir.

Mike, esasında hükümet için çalışan bir gizli ajandır ve üstleri tarafından güvenilirliğine gölge düştüğü gerekçesiyle aranmaktadır. Mike, çalıştığı birim tarafından etkisiz hale getirilmeye çalışılırken Phoebe'yi de yanına alıp peşindekilerden kaçmak için yollara düşer ve tüm becerilerini sergilemek zorunda kalacağı zorlu bir deneyime adım atmış olur.

AMERİCAN ULTRA FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLERDİR?

Filmin yönetmen koltuğunda, Nima Nourizadeh oturmaktadır. Oyuncu kadrosunda Jesse Eisenberg, Kristen Stewart veTopher Grace yer almaktadır. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal