Amadeus Oyunu, MFÖ ve Haluk Levent Sanatseverler İle Buluşacak

Amadeus oyunu, MFÖ ve Haluk Levent hayranları ile buluşacak. Amadeus, 21-22 Eylül, MFÖ, 24 Eylül ve Haluk Levent'te 23 Eylül'de sahne alacak. İşte haberin detayları...

19.08.2020-14:58 - (Son Güncelleme: 19.08.2020-14:56) Amadeus Oyunu, MFÖ ve Haluk Levent Sanatseverler İle Buluşacak

Başarılı isimlerin yer aldığı Amadeus oyunu, sanatseverler ile buluşmak için 21 ve 22 Eylül'ü bekliyor.

Başrollerinde; Selçuk Yöntem ve Okan Bayülgen’in yer aldığı Amadeus oyunu, 21-22 Eylül'de sahnelenecek. Peter Shaffer'in kaleme aldığı oyun, dünya müzik tarihine damga vuran bestecilerden Wolfgang Amadeus Mozart ile Antonio Salieri'nin hikayesinikonu alıyor. Yönetmenliğini Işıl Kasapoğlu'nun üstlendiği eserde, Salieri'yi Selçuk Yöntem, Mozart'ı Bayülgen, Costanze'yi ise Özlem Öçalmaz hayat veriyor.

Mazhar Alanson, Fuat Güner ve Özkan Uğur'dan oluşan ve 1984'te çıkardıkları Ele Güne Karşı Yapayalnız şarkısı ile bugüne kadar 13 albüme imza atan MFÖ, 24 Eylül'de hayranlarının karşısına çıkacak. Dillerden düşmeyen çok sayıda esere imza atan topluluk, Sakın Gelme, Mazeretim Var Asabiyim Ben, Ele Güne Karşı Güllerin İçinden, Ali Desidero ve Sarı Laleler'in de aralarında olduğu unutulmaz şarkılarını seslendirecek.

Sevilen rock müzik yorumcusu Haluk Levent ise 23 Eylül'de sahne alacak. Müzik dünyasına adım attığı ilk günden bu yana 27 yıl boyunca söylediği sevilen şarkıların dışında yaptığı iyilik hareketiyle de gönüllere taht kuran sanatçı, Yollarda Bulurum Seni, Sevenler Ağlarmış ve Elfida adlı eserlerinin dışında sevilen şarkıları hayranları ile paylaşacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal