Altın Portakal'ın İlk Filmi Olan Kar Kırmızı Seyirciyle Buluştu

Bu sene 57. kez düzenlenen Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin ulusal kategoride gösterimi yapılan ilk filmi olan Kar Kırmızı, koronavirüs önlemleri şartlarında açık havada seyircisiyle buluştu.

05.10.2020-09:45 - (Son Güncelleme: 05.10.2020-09:43) Altın Portakal'ın İlk Filmi Olan Kar Kırmızı Seyirciyle Buluştu

Antalya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen Türkiye'nin en uzun soluklu film festivali olan ve bu yıl 57'ncisi düzenlenen Antalya Altın Portakal Film Festivali, Kültür ve Turizm Bakanlığı katkılarıyla gerçekleşiyor. Koronavirüs salgını nedeniyle Cam Piramit Yanı’nda kurulan Yıldızların Altında 1 Açıkhava Sineması’nda düzenlenen festivalin ilk ulusal kategorideki gösterimi Kar Kırmızı filmi oldu.

SOSYAL MESAFE KURALINDA İHLALLER YAŞANDI

Altın Portakal'ın ilk filmi olan Kar Kırmızı film gösterimine gelen seyircilere ilk olarak bilet kontrolü yapıldı. Güvenlik kontrolü öncesinde herkese maske kontrolü ve ateş ölçümü yapıldı. Giriş bölümündeki yoğunluk sebebiyle zaman zaman sosyal mesafe kuralları ihlal edildi.

SEYİRCİYLE İLK BULUŞMA

Film öncesi yönetmen Atalay Taşdiken, oyuncular Mehmet Usta, Özge Gürel, Nergis Öztürk, Cemal Toktaş ve filmin müzik yapımcısı izleyiciyle buluştu. İlk olarak Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Festival Başkanı Muhittin Böcek’e geçmiş olsun dileklerinde bulunan Atalay Taşdiken, 'Böylesine özel zamanlardan geçebildiğimiz bu günlerde festival yapabilmek, insanları bir araya toplayabilmek, her şeye rağmen sanatın birleştirici gücünü ihmal etmeden bu organizasyonu yapabilmek büyük cesaret istiyordu. Bu cesareti gösteren herkese teşekkür ederim. Filmimiz ilk kez seyirciyle buluşuyor. Ekipteki arkadaşlarım da ilk defa izleyecek' açıklamasının ardından film ekibini tanıttı.

FİLMİ ANNESİNE ARMAĞAN ETTİ

Kar Kırmızı filmi çekimleri esnasında annesini kaybeden yönetmen Atalay Taşdiken, filmi annesine armağan etti. Seyirciler film gösteriminin ardından film ekibini alkışlayarak fotoğraf çekimi gerçekleştirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal