Altın Portakal Film Festivali'nde, 'En İyi Erkek Oyuncu Ödülü' Paylaşıldı!

56. Antalya Altın Portakal Film Festivali ödülleri, kapanış galası ve geleneksel ödül töreniyle dün gece sahiplerini buldu.

02.11.2019-10:47 - (Son Güncelleme: 02.11.2019-10:50)

56. Antalya Altın Portakal Film Festivali ödülleri, kapanış galası ve geleneksel ödül töreniyle dün gece sahiplerini buldu.

Sinema ve televizyon dünyasının ünlü isimleri, Antalya Spor Salonu'ndaki ödül törenine kırmızı halıdan geçerek dahil oldu.

EN İYİ KADIN OYUNCU ÖDÜLÜ

Festival'de,En İyi Kadın Oyuncu Ödülü, "Aşk, Büyü vs." filmindeki rolüyle Selen Uçer'e taksim edildi. Uçer, ödülünü festivalin onur ödülünü kazanan Ahmet Mekin'den aldı. Mekin'in elinden ödülü almanın ayrı bir gurur olduğunu vurgulayan Uçer, jüri üyelerine ve filme katkısı olanlara teşekkürlerini sundu.

Daima elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını aktaran Uçer, "Aşkla yolumuza devam ettik. Bu ödülü yoluna devam edeceklere ithaf etmek istiyorum. Korkmadan kendilerini ifade edebilen kız çocuklarına, o kız çocuklarıyla yan yana yürüyen erkek çocuklarına ithaf etmek istiyorum." dedi.

Selen Uçer, ödülünü anne ve babasına takdim etti.

EN İYİ ERKEK OYUNCU ÖDÜLÜ

En İyi Erkek Oyuncu Ödülü'nü ise "Küçük Şeyler" filmindeki rolüyle Alican Yücesoy ile "Bozkır" filmindeki rolüyle Mücahit Koçak paylaştı. Yücesoy ve Koçak ödülünü, festivalin onur ödülüne layık görülen Selma Güneri'den aldı. 

Duygularına hakim olamayan Mücahit Koçak, mart ayında baba olmayı planladığını açıklayarak, ödülü için "Bu da ona" diye seslendi.

Alican Yücesoy da ödüle layık görüldüğü için teşekkürlerini iletti. Yücesoy, ödülü Uğur Polat'a adlettiğini belirtti. 

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal