Adana’da Çocuklara Arabada Sinema Etkinliği

Yüreğir Belediyesi, Arabada Sinema Günleri adlı bir etkinlik düzenledi. Etkinlikte minikler aileleriyle birlikte "Rafadan Tayfa: Dehliz Macerası" filmini izledi.

06.07.2020-11:40 - (Son Güncelleme: 06.07.2020-11:38) Adana’da Çocuklara Arabada Sinema Etkinliği

 Yüreğir Belediyesi coronavirüs sürecinde evde olan minikleri unutmadı ve onlar için eğlenceli bir etkinliğe imza attı.

Adana’da bir ilk gerçekleştiren belediye, çocuklar için arabada sinema etkinliği düzenledi. Minikler aileleri ile birlikte "Rafadan Tayfa: Dehliz Macerası" filmini izledi.

Millet Bahçesi'nde düzenlenen ‘Arabada Sinema Günleri’nde aileleri ile birlikte filmi izlemeye gelen minikler alanda renkli görüntüler oluşturdu.

Belediye tarafından çocuklara belediyenin patlamış mısır, gazoz, şeker ve çekirdek de ikram edilirken etkinliğe katılım oldukça yoğun oldu.  

Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir etkinlikle alakalı “Biz ilkleri gerçekleştireceğiz diye bir söz verdik, sözümüzde duruyoruz. Arabada Sinema Günleri etkinliğimiz çok beğenildi. 3 gün planlamıştık ama Eylül’e kadar uzatma kararı aldık. Cuma ve Cumartesi olmak üzere haftada 2 gün olarak devam ediyoruz. Sosyal mesafeye dikkat ederek yaşadığımız zor süreci bir nebze hafifletmeye çalışıyoruz. Bu hafta sonunu çocuklarımıza ayırdık. Rafadan Tayfa’yı izlediler. Keyiflerine diyecek yoktu. Onların yaşadığı bu mutluluğu görmek bize yeter” dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal