7. Boğaziçi Film Festivali Başladı!

Uluslararası Boğaziçi Sinema Derneği ve İstanbul Medya Akademisi iş birliğiyle düzenlenen, "7. Boğaziçi Film Festivali" başladı.

19.10.2019-12:39 - (Son Güncelleme: 19.10.2019-12:32)
Uluslararası Boğaziçi Sinema Derneği ve İstanbul Medya Akademisi iş birliğiyle düzenlenen, "7. Boğaziçi Film Festivali" başladı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğünün desteğiyle organize edilen, festivalin açılış programı, Grand Pera Emek Sahnesinde dün gece düzenlendi.

Festival Başkanı Ogün Şanlıer, yaptığı açılış konuşmasında, festivalde bu yıl da sinema dünyasının önemli isimlerini ağırlayacaklarını belirtti.  Ardından gecenin açılış etkinliği gerçekleşti.

 

Açılış etkinliğinden sonra Olivier Nakache ve Eric Toledano'nun yönetmenliğini yaptığı, başrolünde Vincent Cassel'in yer aldığı "The Specials" filmi Türkiye'de ilk kez izleyici karşısına çıktı.

Senaryosunu Eric Toledano ve Olivier Nakache'in kalaeme aldığı filmin yapımcılığını Nicolas Duval Adassovsky yaptı.

Antoine Sanier'in görüntü yönetmenliğinde çekilen "The Specials"ın konusu tam olarak şöyledir:

"Bruno ile Malik, yirmi yıldır farklı bir dünyada yaşamaktadır, otizmli çocuklar ve gençlerin dünyasında. Civciv Yuvası ve Sığınak isimli sivil toplum kuruluşlarını yöneten iki arkadaş, alt kesimlerden gelen gençleri, diğer tüm kurumların ilgilenmeyi reddettiği olağanüstü hallerde bakıcılık yapacak şekilde yetiştirirler. Bu sıra dışı iki adamın, dışarıdan kolay kolay anlaşılmayacak, istisnai bir ortaklığı vardır."

Yerli ve yabancı 83 filmi sinemaseverlerle buluşturacak "7. Boğaziçi Film Festivali", 25 Ekim'de bitecek.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağıya kaydırınız.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal