48. İstanbul Müzik Festivali, Çevrimiçi Başlıyor

48. İstanbul Müzik Festivali, dijital ortamda başlıyor. Festivalin açılış konseri, Tekfen Filarmoni Orkestrası ile gerçekleşecek. Festivalin açılış konseri, İKSV YouTube kanalında ve 'online.iksv.org/muzik' adresinde erişime ücretsiz açık olacak.

15.09.2020-16:35 - (Son Güncelleme: 15.09.2020-16:29) 48. İstanbul Müzik Festivali, Çevrimiçi Başlıyor

Kültür ve Turizm Bakanlığının desteğiyle İstanbul Kültür Sanat Vakfı tarafından düzenlenen festivalin açılış konseri şef Aziz Shokhakimov yönetimindeki Tekfen Filarmoni Orkestrası ile gerçekleşecek. 

18 Eylül’de açılış konseri ile gerçekleşecek konser, 'Beethoven'ın Aydınlık Dünyası' teması ile izleyicilerle buluşacak. Açılış konseri, İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) YouTube kanalında ve 'online.iksv.org/muzik' adresinde ücretsiz şekilde yayımlanacak.

Festival kapsamındaki 20 konserin hepsine festivalin dijital platform adresi olan online.iksv.org/muzik adresinden erişim sağlanabilecek.

Biletli konserlere erişim de 'online.iksv.org/muzik' adresinden sağlanabilecek. 48. İstanbul Müzik Festivali kapsamında senfonik eserlerden oda müziğine, geleneksel müziğin en güzel örneklerinden klezmere kadar çok renkli bir repertuvara sahip 20 konser, festivalin dijital platformu üzerinden erişime açık olacak.

SATIN ALINAN KONSERLERE 7 GÜN ERİŞİM SAĞLANACAK

Her gün yeni bir konserin erişime açılacağı festival süresince, erişime açılan her konser bir ay boyunca yayında kalacak. İzleyiciler bilet satın aldıkları konserlere, izlemeye başladıktan sonra da 7 gün boyunca erişim sağlayabilecek.

48. İstanbul Müzik Festivali Yaşam Boyu Başarı Ödülü takdimleri gerçekleşecek ve ödül Rus ekolünün önde gelen temsilcilerinden Alexander Rudin'e, Onur Ödülü ise müzik eğitimcisi ve müzik yazarı Ahmet Say'a takdim edilecek.

İKSV tarafından, geleceğin müzisyenlerinin yetişmesine katkıda bulunmak amacıyla 2012 yılından beri verilen Aydın Gün Teşvik Ödülü ise keman sanatçısı Elvin Hoxha Ganiyev'e sunulacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal