‘38. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’ Başladı!

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği iş birliğiyle organize edilen "38. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı" başladı.

02.11.2019-17:08 - (Son Güncelleme: 02.11.2019-17:08)

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği iş birliğiyle organize edilen "38. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı" başladı.

Bu yıl "Edebiyatımızda 50 Kuşağı" ana temasıyla TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi-Büyükçekmece'de kitapseverleri misafir etmeye başladı.

Fuarın açılış töreninde söz sahibi olan İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, fuarın "Onur Yazarı" Adnan Özyalçıner ile 29. İstanbul Sanat Fuarı'nın "Onur Sanatçısı" Mevlüt Akyıldız'ı tebrik etti.
Açılışa dahil olan Uluslararası Yayıncılar Birliği (IPA) Başkanı Hugo Setzer de IPA'nın faaliyetleri, telif hakları, yayınlama özgürlüğü, okuryazarlık konularında açıklama yaptı.

Bunun yanı sıra açılışta TÜYAP Kültür Fuarları Danışma Kurulu Başkanı Doğan Hızlan, "Onur Konuğu" Adnan Özyalçıner ile 29. İstanbul Sanat Fuarı'nın "Onur Sanatçısı" Mevlüt Akyıldız da birer konuşma yaptı.

Yurt içinden ve yurt dışından 800'ün üzerinde yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katıldığı fuarda, 9 gün boyunca panel, söyleşi, şiir dinletisi ve çocuk atölyelerinden oluşan kültür etkinlikleriyle imza günlerinde yüzlerce yazar okurlarıyla bir araya gelecek.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal