2020'nin En Çok İzlenen Netflix Dizisi Açıklandı!

Netflix, 2020'de en çok izlenen yeni dizisini açıkladı. Ratched, 2020 yılının en fazla izlenen dizisi oldu. Dizi, ilk ayında 48 milyon Netflix abonesi tarafından oynatıldı.

20.10.2020-11:46 - (Son Güncelleme: 20.10.2020-11:32) 2020'nin En Çok İzlenen Netflix Dizisi Açıklandı!

Sarah Paulson’ın başrolünde oynadığı Netflix dizisi Ratched, dijital platformda 2020 yılının en fazla izlenen dizisi olarak adını yazdırdı.

48 MİLYON İZLENME

18 Eylül'de izleyicilerle buluşan Ratched, 28 gün içerisinde 48 milyon Netflix abonesi tarafından izlendi.

Ryan Murphy’nin senaryosunu Evan Romansky ile beraber kaleme aldığı korku draması, Miloš Forman’ın 1975 yapımı filmi 'Guguk Kuşu'nun öncesinde yaşanan olayları anlatıyor. Hikâyenin merkezinde, 'Guguk Kuşu'nun hemşiresi Mildred Ratched yer alıyor. Mildred Ratched karakterini dizide Sarah Paulson canlandırıyor.

RATCHED KONUSU

Ratched, akıl hastanesinde hemşirelik yapan genç bir kadını ele alıyor. Öte yandan iş arayışında olan karakterimiz, bir psikiyatri hastanesine başvuruda bulunuyor. Hastanede, insan zihniyle alakalı rahatsız edici deneyler yapılmaktadır. Kendisini mükemmel bir şekilde gösteren Mildred, bir hemşirede aranması gereken tüm özelliklere sahip olduğunu söyler.

İşe kabul edilmesinin ardından Mildred, ilerleyen zamanlarda zihinsel sağlık sistemine ve içindeki kişilere sızmaya başlar. Çok geçmeden Mildred'ın güzel görünüşünün ardında yatan korkunç gerçekler açığa çıkar.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal