2 bin 500 yıllık Hierapolis Antik Tiyatrosu'nda Corona Önlemi

Pamukkale'de bulunan Hierapolis Antik Tiyatro, Murat Karahan ve Antalya Devlet Opera Balesi Orkestrası'nın konseri öncesi dezenfekte edildi.

16.05.2020-14:22 - (Son Güncelleme: 16.05.2020-14:19) 2 bin 500 yıllık Hierapolis Antik Tiyatrosu'nda Corona Önlemi
Denizli'deki 2 bin 500 yıllık Hierapolis Antik Tiyatrosu, Cumhurbaşkanlığı'nın, "7 Tepeden 7 Kıtaya" konseri öncesi dezenfekte edildi.

Orkestra ve sanatçıların kullanacağı alan ve araçlarda Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan dezenfekte çalışmalarında özel koruyucu kıyafetler giyen ekipler Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü tarafından ruhsatlı virüsidal etkili biyosidal ürünlerle dezenfeksiyon çalışması gerçekleştirdi.

Kıtaların buluştuğu İstanbul'dan dünyaya sevgi ve birlik mesajı" sloganıyla Cumhurbaşkanlığı tarafından gerçekleşen konserler Ramazan ayı ve Ramazan Bayramı sürecinde de devam edecek.

Türkiye'nin önde gelen tarihi noktalarında, online bir şekilde izlenebilecek konserlerin 23 Mayıs'ta konuğu Murat Karahan ve Antalya Devlet Opera Balesi Orkestrası olacak. Pamukkale'de bulunan Hierapolis Antik Tiyatro'da gerçekleşecek online konser müzikseverler tarafından sosyal medya hesaplarından takip edilebilecek.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal