16. Geleneksel Hikaye Yarışması Sonuçlandı

Ümraniye Belediyesi tarafından Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde bu yıl 16.sı düzenlenen Geleneksel Hikaye ve Şiir Yarışmaları sonuçlandı.

05.05.2020-10:12 - (Son Güncelleme: 05.05.2020-10:08) 16. Geleneksel Hikaye Yarışması Sonuçlandı
Her yıl düzenlediği yarışmalarla sanat ve edebiyat dünyasına yeni yetenekler ve eserler kazandıran Ümraniye Belediyesi tarafından bu yıl 16.sı gerçekleştirilen Geleneksel Hikâye ve Şiir yarışmaları sona erdi.

Yetenek sahibi kişilerin eserlerinin kültür ve sanat dünyasına kazandırılması açısından büyük öneme sahip yarışmalara, ülkemiz edebiyat ve sanat çevrelerinin yanı sıra yurt dışından da katılımlar gerçekleşti.

Bu yıl hikâye yarışmasına 2 bin 218 adet hikâye, şiir yarışmasına ise 8 bin 673 adet şiir gönderildi. Alanında uzman bir sanatçı ve akademisyen kadronun seçici kurulunda bulunduğu yarışmalarda, uzun süren değerlendirmeler sonunda dereceye giren eserler belli oldu.

Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen, “Serbest” konulu 16. Geleneksel Hikâye Yarışması ile Şiir Yarışması Seçici Kurulu, yaptığı değerlendirmede, 1. 2. ve 3. olan eserleri ve 10 mansiyon eseri belirledi.

Seçici Kurul tarafından yapılan değerlendirme sonucunda, isimleri belirtilen katılımcıların ismi geçen eserlerine ödül ve mansiyon verilmesine oy birliği ile karar verildi.

Ödül almaya hak kazananlar Ümraniye Belediyesi'nin resmi web sitesinde açıklandı. Ödül töreni ise ileriki bir tarihte gerçekleşecek.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal