15. İstanbul Moda Haftası Galaport İstanbul'da

Bu sene 15.si düzenlenecek olan İstanbul Moda Haftası da korona virüsten nasibini alıyor. 12-16 Ekim tarihlerinde düzenlenecek olan etkinlik, salgın nedeniyle ilk kez dijital platformlardan yayınlanacak.

26.08.2020-11:30 - (Son Güncelleme: 26.08.2020-11:27) 15. İstanbul Moda Haftası Galaport İstanbul'da

Uluslararası platformlarda yayınlanacak etkinlikte defilelerin çekimleri ise Galataport İstanbul ve Tophane-i Amire'de kurulan podyumlarda devam ediyor.

Türkiye'nin Tanıtımı İçin de Önemli

Mercedes-Benz Fashion Week'in, bu yıl salgın nedeniyle 12-16 Ekim günleri arasında dijital platformlarda yayınlanması planlandı. Çekimleri başlayan defileler uluslararası platformlarda da kendisine yer bulacak. Bu nedenle organizasyon Türkiye'nin tanıtımı için de önemli. Mekan seçimleri de bu noktaya dikkat edilerek göre yapıldı. 

Göz alıcı tasarımlar, göz alıcı manzarasıyla Galataport İstanbul ve Tophane-i Amire'de kurulan podyumlarda sergileniyor. 18 moda tasarımcısının defile ve fotoğraf çekimleri Galataport İstanbul'un rıhtım alanı ile restore edilen Paket Postanesi binasında yapılıyor.

Doğuş Grubu'nun Bilgili Holding ortaklığıyla yaptığı "Galataport İstanbul", Türkiye'ye gelecek turistler için önemli bir nokta olacak. Cruise gemilerinin yanaşacağı dev bir limanın yanı sıra içindeki restoran, kafe, müze, mağaza ve ofisleri ile bir yaşam alanı olarak nitelendirilen Galataport İstanbul'da inşaatın yüzde 75'i bitti. 

1.7 milyar dolarlık yatırım ile İstanbulluları 200 yıl sonra yeniden sahil ile buluşturacak proje 2021 yılının ilk çeyreğinde tamamlanacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal