Kulak ağrısıyla gittiği hastanede şaşkına döndü! Kimse beklemiyordu!

Kulak ağrısıyla gittiği hastanede müşahede altına alınan çocuğun kulağından örümcek çıktı. Akıl almaz olayda aile ve doktorlar şaşkınlıklarını gizleyemediler.

20.05.2022-17:12 - (Son Güncelleme: 20.05.2022-17:12)

Kulağında ağırılar hisseden çocuk dayanamaz noktaya geldi. Duyma problemleri de çekmeye başlayan küçük çocuk ailesiyle beraber hastaneye gitti. Kulak ağırsı şikayetinin olduğunu dile getiren çocuk doktorlar tarafından müşahede altına alındı. Doktorların ilk müdahalesiyle beraber herkes şoke oldu. Çocuğun kulak ağrısıyla gittiği ve doktorların müdahalesiyle kulağından örümcek çıttı. Kulağından çıkan örümcek sonrası doktorlar ve çoğun ailesi şoke oldu.

Kulağından örümcek çıktı

Şaşkınlıklarını gizleyemediler

Kulak ağrısıyla gittiği hastanede müşahede altına alınan çocuğun kulağından örümcek çıktı. Ağrıları her geçen gün artan ve duyma problemine kadar ilerleyen sürecin ardından ailesiyle hastaneye giden çocuk doktorlar tarafından tedavi altına alındı. İlk incelemenin ardından kulağına su damlaları damlatılan çoğun kulağından örümcek çıktı. Akıl almaz olayda aile ve doktorlar şaşkınlıklarını gizleyemediler.

Ertuğ Güveniş
ertugguvenıs@outlook.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal