11.09.2020-17:08 (Son Güncelleme:25.04.2024-13:21)


1

Uzun süredir ekranlarda olmayan Bülent Ersoy, yaz aylarında Kuaförüm Sensin programı ile izleyici karşısına çıkmaya başlamıştı. Ersoy, sevilen programda jüri üyeliği yapıyordu. Diva, yarışmadan ayrılma kararı aldı ve yerine gelecek isim de açıklandı. İşte haberin detayları...



2

Kuaförüm Sensin yarışmasındaki jüri koltuğuna veda eden Bülent Ersoy'un koronavirüse yakalandığı iddiası magazin gündemine bomba gibi oturdu. Ancak ünlü şarkıcı, sosyal medya hesabından koronavirüs testinin negatif çıktığını gösteren sonuç belgesini paylaşınca herkes rahat bir nefes aldı.



3

Ünlü şarkıcı Ersoy, Kuaförüm Sensin'den 3 aylık sözleşmesi bittiği için ayrıldığını açıkladı. Sunuculuğunu Çiğdem Batur'un yaptığı jüri koltuğunda Işıl Rençber, Seçkin Süngüç ve Adnan Serter'in yer aldığı Kuaförüm Sensin'e Bülent Ersoy'un yerine ünlü isim Fatih Ürek getirildi.



4

Sunucu ve şarkıcı Fatih Ürek, geçtiğimiz haftalarda uzun süredir sunuculuk yaptığı Gelinim Sensin'e veda etmişti. Ürek, izleyicisinin karşısına Kuaförüm Sensin ile çıkacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr