Kritik Ziyaret Sonrası Dünyaya Kıbrıs Mesajı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Masadan Rumlar Kaçtı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti teşkilatları ile video konferans yöntemi ile bayramlaştı. Gerçekleşen görüşmede Kıbrıs ziyaretine de dikkat çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan, önemli açıklamalarda bulundu.

21.07.2021-15:05 - (Son Güncelleme: 21.07.2021-15:31)

Son dakika haberine göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti teşkilatları ile video konferans yöntemi ile bayramlaştı.

Yapılan bayramlaşmada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önemli açıklamalarda bulundu. Kıbrıs'ta icra edilen programın önemli olduğuna dikkat çeken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Artık Kıbrıs Türklerinin uluslararası görüşmelerde masadaki tek talebi egemen devlet statüsünün tanınmasıdır.'' diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti teşkilatları ile gerçekleştirdiği video konferans yöntemi ile bayramlaşmada önemli Kıbrıs ziyaretine dikkat çekti.

DÜNYA'YA KIBRIS MESAJI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kıbrıs'ta icra edilen programın önemli olduğuna dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı: Kıbrıs'ta icra ettiğimiz program pek çok bakımdan önemliydi. Artık Kıbrıs Türklerinin uluslararası görüşmelerde masadaki tek talebi egemen devlet statüsünün tanınmasıdır.

MASADAN RUMLAR KAÇTI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1963 tarihinden itibaren Kıbrıs Türklerine katliam dahil her türlü haksızlığı yapanların Rum'lar olduğunu söyledi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''1963'ten itibaren Kıbrıs Türklerine katliam dahil her türlü haksızlığı yapan bunlardı. Türkiye'nin gösterdiği iyi niyete rağmen aleyhimize çalışan Rumlardı. Masadan kaçan Rumlardı.

Artık bizim için kuzey-güney Kıbrıs yoktur. Kıbrıs Türk Devleti'nin kısa zamanda geniş bir tanınırlığa kavuşması için her türlü gayreti göstereceğiz.'' dedi..

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal