Kripto Para Can Aldı!

Karabük'te yaşayan ve tüm birikimini kripto para piyasasında kaybettiği iddia edilen elektrik işçisi, yaşadığı ekonomik bunalıma dayanamayıp kendi evinde intihar etti. Evli ve 1 çocuk babası olan şahıs, sevenlerini yasa boğdu.

29.09.2021-09:24 - (Son Güncelleme: 29.09.2021-12:04) Kripto Para Can Aldı!

Karabük’te tüm birikimini kripto paraya yatırarak değerlendirmeye çalıştığı iddia edilen şahısın cansız bedeni, evinde tavana asılı halde bulundu. İddiaya göre, yaklaşık 170 000 TL tutarındaki birikimini kripto para piyasasında kaybeden Özkan A.(48), evinin bodrum katında kendini tavana asarak intihar etti.

TÜM BİRİKİMİNİ KRİPTO PARA PİYASASINDA KAYBETTİ

Olayın meydana geldiği, Kayabaşı Mahallesi Şehit Mehmet Dinçel Caddesi’ndeki komşular olayı, beklenmedik bir hadise olarak yorumladıklarını ve çok şaşkın olduklarını ifade ettiler. Özkan A.(48) izinli olduğu gün, bodrumundaki elektrik kablosuyla kendini tavandan asarak intihar etti.

Tüm birikimini kripto para piyasasında kaybeden ve bu maddi kaybın üzüntüsüyle psikoloji bozulduğu için intihar eden Özkan A.(48), evli ve 1 çocuk babasıydı. Evinden, ‘dışarı hava almak için’ çıktığını söyleyerek ayrılan şahıs uzun süre geri dönmeyince ev halkı tarafından aranmaya başlanmıştı.

EVİNDE ACI MANZARA İLE KARŞILAŞTILAR

Evin çevresinde yaptığı aramalardan sonuç alamayan anne bodrum katına baktığında acı manzara ile karşılaştı. Annenin çığlık seslerini duyarak olay yerine intikal eden komşuların ihbarını üzerine 112 Acil Servisi ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerinde sağlık ekiplerinin yaptığı ilk kontrollere göre hayatını kaybettiği öğrenilen Özkan A, otopsi işlemleri yapılmak üzere Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

KRİPTO PARADA KAYBI YAKLAŞIK 170 BİN TL 

Kripto para piyasasında yaklaşık olarak 170 000 TL para kaybettiği iddia edilen şahıs Özkan A.’nın cansız bedeni, Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin morgundan alındıktan sonra ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Karabük Köyü mezarlığına defnedildi. (İHA)

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal