Kraliçe Elizabeth'ten Coronavirüs Açıklaması

Geçtiğimiz gün veliaht Prens Charles'ın coronavirüs testinin pozitif çıktığı açıklandı. Yaşanan bu gelişme üzerine gözler 93 yaşındaki Kraliçe Elizabeth'e çevrildi. Kraliçe Başbakan Johnson'la yaptığı görüşmede sağlıklı olduğunu belirtti.

26.03.2020-11:19 - (Son Güncelleme: 26.03.2020-11:08) Kraliçe Elizabeth'ten Coronavirüs Açıklaması

Dün İngiltere ve dünya basınında yer alana haberlerde İngiltere Kraliyeti'nin veliahttı olan 71 yaşındaki Prens Charles'ın coronavirüs testinin pozitif çıktığı belirtildi. Bu gelişmelerin sonrasında ise gözler Charles'ın 93 yaşındaki annesi İngiltere Kraliçesi 2'nci Elizabeth'e ve diğer kraliyet üyelerine çevrildi. İngiliz basınında yer alan haberlerde, doktorlar, Prens Charles’in, annesini gördükten bir gün sonra 13 Mart’ta, virüsü bulaştırıcı hale geldiğini aktardı.

Öte yandan Buckingham Sarayı'nın sözcüsü yaptığı açıklamada Kraliçe'nin sağlığının iyi olduğunu belirtti. Sosyal mesafeye özen gösteren Kraliçe'nin ise geçtiğimiz hafta Buckingham Sarayı'ndan ayrılarak Windsor Kalesi'ne geçti.

Ayrıca Kraliçe'nin durumunu merak eden vatandaşlara ve medyaya bilgilendirme yapan Kraliyet, Kraliçe Elizabeth'in Başkbakan Boris Johnson ile yaptığı telefon görüşmesi sırasında çekilen fotoğrafları paylaştı. Kraliyet, Kraliçe'nin sağlığının iyi olduğu mesajını verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal