17.10.2019-13:59 (Son Güncelleme:28.03.2024-12:55)


1

İngiltere Kraliçesi Elizabeth, yaz tatilinin bitmesinin ardından ilk Kraliyet gezisini gerçekleştirdi. Kraliçe, gaziler için kurulmuş olan hayır kurumunu ziyaret etti.



2

Kraliçeyi, gaziler kurumunda yetkili ve öğrencilerden biri karşıladı. Kurumun yetkilisi, Kraliçe'yi karşılamaya gelen öğrenciyi işaret ederek kapıda karşılayan grubun içerisinde yer aldığını ifade etti.



3

Kraliçe, yetkilinin erkek çocuğunu göstermesinin ardında beklenmedik bir tepki verdi. Kraliçe, herkesin içerisinde küçük çocuğu azarladı.



4

Kraliçe, kendisine bakan çocuğa, 'Çok ses çıkarıyorsun' dedi. Kraliçe'nin verdiği sert tepki herkesi şaşırttı.



5

Küçük çocuğu herkesin içerisinde azarlayan Kraliçe, hiçbir şey olmamış gibi ziyaretine kaldığı yerden devam ederken çevredekiler şaşkınlığını gizlemeye çalıştı.



6

Kurum yetkilileri, Kraliçe'ye çay teklifinde bulundu ancak Kraliçe, 'Çok yoğunum' dedi ve geri çevirdi.



7

Kraliyet ailesinin her kuralı ve yönetimi ile yakından ilgilenen Kraliçe Elizabeth hakkında İngiliz şarkıcı Elthon John, şaşırtıcı iddialarda bulundu. Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Elthon John, Kraliçe Elizabeth'le ilgili yaşadığı ilginç anıları anlattı.



8

Sunday Times gazetesinde yazan Elthon John, Kraliçe Elizabeth'in yeğenini tokatladığını yazdı. Ünlü şarkıcının yazıkları ülkede büyük ses getirdi. Ünlü şarkıcının iddiasına göre Kraliçe Elizabeth kız kardeşi Prenses Margaret'in oğlu Viscount Linley'e tokat atarken gördüğünü söyledi.



9

Ünlü şarkıcı Elthon John, geçmiş yıllarda yaşanan olayın detaylarını da anlattı. Düzenlenen partide Linley'in Kraliçe Elizabeth'den uzaklaşmaya çalıştığını söyledi. Kraliçe, kendisinden kaçan yeğenine tokat attı ve küçük çocuğun 'vurma' dediğini söyledi.



10

John, Kraliçe hakkında kendi fikirlerini de sundu. İngiliz şarkıcı, "Kraliçe'nin halk önündeki imajının ciddiyetsizlik olmadığını biliyorum ama özel hayatında eğlenceli biri." dedi.



11

Ünlü şarkıcı, tokat olayında Kraliçe'nin o an kendisini gördüğünü söyledi. Ünlü şarkıcı o an Kraliçe ile arasında geçen olayı da aktardı.



12

John, 'Kraliçe, yeğenine tokat atarken beni gördü ve bana göz kırptı. Bana bunun bir şaka olduğunu ifade etti.' dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr