Kral TV Türksat frekans ayarları 2022 - Kral TV Digitürk, D-Smart, Tivibu ve KabloTV'de kaçıncı kanalda?

Müzik severlerin yakından takip ettiği Kral TV kanalının kısa süredir yayın yapmaması üzerine kapandı mı soruları sıklık gösterdi. Kanalın kapanmış ya da frekans ayarlarının yenilenmiş olması üzerine izleyiciler Kral TV frekans ayarlarını araştırmaya başladı. Kral TV frekans ayarları nelerdir? Kral TV frekans ayarları nasıl yapılır?

22.05.2022-08:55 - (Son Güncelleme: 22.05.2022-08:55) Kral TV Türksat frekans ayarları 2022 - Kral TV Digitürk, D-Smart, Tivibu ve KabloTV'de kaçıncı kanalda?

Türksat 4A uydusu üzerinde yer alan Kral TV kanalı uydu alıcısına tanımlanması üzerine yayın yapmaktadır. Televizyonun fabrika ayarlarına dönmesi ya da kanalın frekans ayarlarının değişmesiyle kanal sinyal uyarısı verir. Bu nedenle Kral TV izleyicileri sinyal uyarısının kaldırılması için frekans bilgilerini araştırmaya başladı. İşte, Kral TV frekans ayarları ve tüm detaylar haberimizde yer almaktadır

Kral TV güncel frekans ayarları

Kral TV Frekans - 12015

Polarizasyon değeri - H-Yatay

Kapsama - TR

SR - 27500

FEC - 5/6

Paket ismi - NTV TÜRKİYE PAKET

Tip - SD

Kral TV frekans ayarları

Kral TV kanalı uydu alıcısına ya da televizyona nasıl yüklerim?

Televizyon ya da uydu üzerinden frekans ayarlamaları günümüzde sık araştırılan konular arasında yer aldı. Uydu alıcısı ya da içerisinde bulunan entegre uydu alıcı bulunan televizyonlarda KRAL TV kanalını yüklemek için yukarıda yer alan frekans bilgilerini yazarak kayıt etmek gerekir. Televizyon üzerinden kanal ayarlamasında ise ayarlar kısmında yer alan frekans bilgileri girişi yapılmalıdır.

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal