Ticaret Bakanlığı KPSS Şartlı Personel Alımı Yapıyor!

Ticaret Bakanlığı üniversite mezunlarına istihdam açmaya devam ediyor. İşte başvuru şartları

30.12.2020-12:30 - (Son Güncelleme: 04.11.2021-14:23)

Ticaret Bakanlığı personel alımı bugün itibariyle başladı. ÖSYM tarafından yapılan başvurular için koşullar ve tarihler belirlendi. Tercih kılavuzu yayınlandı. Peki, Ticaret Bakanlığı personel alımı ne zaman bitiyor? Personel alımı başvuru şartları nelerdir?

TİCARET BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI BAŞVURU TARİHİ NE ZAMAN BİTİYOR? 

Ticaret Bakanlığı sözleşmeli personel alımı başvuruları başladı. Personel alımı başvuruları bugün başladı ve 8 Kasım 2021’de bitecek. 8 Kasım 23:59’da başvurular sonra eriyor. Ticaret Bakanlığı sözleşmeli 27 büro personeli alıyor.

TİCARET BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI?

Ticaret Bakanlığı büro personeli iş ilanı için başvuru şartları şu şekildedir:

- Ticaret Bakanlığına yerleştirilen adaylar hakkında, 7315 sayılı Güvenlik Soruşturması ve Arşiv

- Araştırması Kanunu hükümleri doğrultusunda Güvenlik Soruşturması ve/veya Arşiv Araştırması yaptırılacaktır.

- Sosyal Güvenlik Kurumundan emekli aylığı alanlar ile 65 yaşını doldurmuş olanlar, göreve başlatılmayacaktır.

- Başvurma genel ve özel şartlarına ve yerleştirildiği pozisyonun niteliklerine sahip olmayan, aranan nitelik ve şartları taşıdığı halde istenen belgeleri süresi içerisinde getirmeyen adaylar göreve başlatılmayacaktır.

- 2.2.1. Sözleşmeli olarak istihdam edileceklerde aranacak genel şartlara ilave olarak sözleşmeli pozisyonları tercih eden adayların;

- Sağlık bakımından büro personeli olarak çalışmasına engel hali bulunmaması,

- KPSS'ye girmiş ve 2020-KPSS sonuçlarına göre lisans mezunları için KPSSP-3, ön lisans mezunları için KPSSP-93 puanı almış olması,


-  Sözleşmeli olarak istihdam edilecek büro personeli pozisyonunun karşısında yer alan bölümlerden mezun olması gerekmektedir

- Adayların, bu kılavuzdaki sözleşmeli pozisyonları tercih edebilmeleri için 6 Eylül 2020 ve 25 Ekim tarihlerinde yapılmış olan Kamu Personel Seçme Sınavlarından (2020-KPSS Lisans, 2020- KPSS Ön Lisans) birine girmiş ve bu sınavların en az birinden ilgili KPSS puanını almış olmaları gerekmektedir.

- Tercih işlemlerinde lisans düzeyindeki pozisyonlar için 2020-KPSS Lisans, ön lisans düzeyindeki pozisyonlar için 2020-KPSS Ön Lisans sınav sonuçları kullanılacaktır. Yerleştirme işlemlerinde, sözleşmeli pozisyonlar için KPSSP3 ve KPSSP93 puanı kullanılacaktır.

- Adayların verdikleri beyanlarının sorumluluğu kendilerine aittir. Yanlış, yanıltıcı veya yalan beyanda bulunan adaylar, yerleştirmeden doğan tüm haklarını kaybedeceklerdir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal