08.03.2021-15:05 (Son Güncelleme:25.02.2022-08:34)


1

Usta oyuncusu Sezai Aydın'ın oğlu Arda Aydın'ın açıklamasına göre ünlü oyuncu koronavirüsten değil başka sağlık sorunları yüzünden öldüğünü açıkladı.



2

Cihan Mürtezaoğlu

Cihan Mürtezaoğlu

Cihan Mürtezaoğlu, İstanbul'da hastanede koronavirüse karşı yenilerek hayatını kaybetti. İranlı usta müzisyenin ölümü sanat dünyasını yasa boğdu.



3

Fatma Girik

Fatma Girik

Usta oyuncu Fatma Girik, 24 Ocak günü kovid-19 hastalığına bağlı olarak çoklu organ yetmezliği sonucu vefat etti. Günay Girik, ablasının tedavi gördüğü hastaneye “Bulaşıcı hastalıklar ile işlenebilecek suçlar kapsamında taksirle ölüme sebebiyet vermekten” suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı. Öte yandan Girik, usta oyuncunun mirasını bıraktığı yeğeni Ahu Turanlı'’ya 'ihmal' gerekçesiyle dava açtığını belirtti.



4



5

Ayten Erman

Ayten Erman

Uzun süredir koronavirüs tedavisi gören Usta oyuncu Ayten Erman, hastanede hayatını kaybetti. Ayten Erman, Ayşen Gruda ve Ayben Erman'ın ablasıdır. "Tosun Paşa", "En Büyük Şaban", "Şendul Şaban" gibi filmlerin yanı sıra Kenan Büke Tiyatrosu, Dormen Tiyatrosu, Tuncay Özinel Tiyatrosu ve birçok özel tiyatro ile müzikallerde roller almıştır. Şemsi İnkaya ile evliliğinden bir çocuğu vardır. "Cennet Mahallesi" (2004), "Kaygısızlar" (1994) ve "Bombacı" (1988) gibi yapımlarla tanınmıştır. Usta oyuncunun koronavirüse bağlı organ yetmezliğinden hayatını kaybettiği belirtildi



6

Ömer Döngeloğlu

Ömer Döngeloğlu

İlahiyatçı



7

Haydar Baş

Haydar Baş

Anayasa Profesörü



8

Halil Kumova

Halil Kumova

Oyuncu



9

Prof. Dr. Orhan Kural

Prof. Dr. Orhan Kural

Profesör



10

Burhan Kuzu

Burhan Kuzu

Anaya Profesörü



11

Reşit Karabacak

Reşit Karabacak

Eski Milli Güreşçi



12

Ahmet Kekeç

Ahmet Kekeç

Gazeteci



13

Ali Bozer

Ali Bozer

Eski Dışişleri Bakanı



14

Aytaç Yalman

Aytaç Yalman

Eski Jandarma Genel Komutanlığı ve Türk Kara Kuvvetleri Komutanı



15

Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu

Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu

Profesör



16

Prof. Dr. Mithat Melen

Prof. Dr. Mithat Melen

Profesör



17

Muhittin Korkmaz

Muhittin Korkmaz

Oyuncu



18

Marcus Birks

Marcus Birks

Her gün egzersiz yaptığı için hastalanmayacağını söyleyen Marcus Birks aşı olmayı reddetti. Aşı olmayı reddeden ünlü müzisyen 11 Ağustos günü rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.



19

Marcus Birks

Marcus Birks

Koronavirüse yakalandığı tespit edilen ünlü müzisyen kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.



20

Necmettin Yıldırım

Necmettin Yıldırım

Ses Sanatçısı



21

Orhan Çoban

Orhan Çoban

Oyuncu



22

Nick Cordeo

Nick Cordeo

Broadway’in önde gelen isimlerinden olan Nick Cordeo, 41 yaşında koronavirüse yenik düştü. Eşi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla vefat haberini duyurdu ve 95 gün boyunca eşinin koronavirüs ile savaştığını duyurdu. Nick Cordeo'nun eşi 'Tanrı'nın şimdi cennette başka bir meleği var. Sevgili kocam, bu sabah vefat etti. İnanamıyorum... Onsuz hayatımızı hayal edemediğim için kalbim kırıldı. Nick, çok parlak bir ışıktı. Herkesin arkadaşıydı, dinlemeyi, yardım etmeyi ve özellikle konuşmayı seviyordu. İnanılmaz bir aktör ve müzisyendi. Seni sonsuza kadar seveceğim tatlı adamım...' açıklamasında bulundu.



23

Turhan Kaya

Turhan Kaya

Oyuncu



24

Luran Ahmeti

Luran Ahmeti

Oyuncu



25

Muharrem Erdemir

Muharrem Erdemir

Yeşilçam'ın Eski Oyuncusu



26

Selçuk Tekay

Selçuk Tekay

Türkiye'nin ünlü keman virtüözlerinden Selçuk Tekay yaşamını yitirdi. 68 yaşında olan keman virtüözünün koronavirüs nedeniyle hayatını kaybettiği öğrenildi. Müzik camiasının yakından tanıdığı Selçuk Tekay'ın vefatı müzik dünyasını yasa boğdu. Acı haberi ünlü sanatçı Emel Sayın durdu.



27

Devlet sanatçısı Emel Sayın'da bu acı haber üzerine sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.



28

Ali Aksu

Ali Aksu

Serik Belediyespor Başkanı



29

Jonny Crawford

Jonny Crawford

ABD'de 1958 ile 1963 seneleri arasında 5 sezon izleyiciyle buluşan The Rifleman dizisinin yıldızlarından Johnny Crawford koronavirüsten hayatını kaybetti. Geçen günlerde kovid-19'a yakalanan ve kısa zaman içerisinde hastalığı zatürreye dönüşen ünlü oyuncu Johnny Crawford, 75 yaşında hayata gözlerini yumdu. Kötü haber Crawford'ın fanları aracılığıyla kurulan web sitesi üzerinden duyuruldu.



30

Alper Demir

Alper Demir

Biri Bizi Gözetliyor'un yarışmacısı Alper Demir koronavirüse yenildi. 2003 yılında yayınlanan ve o döneminin en çok konuşulan işlerinden "Biri Bizi Gözetliyor" adlı programda yarışan 44 yaşındaki Alper Demir koronavirüs sebebiyle hayatını kaybetti.



31

Rahul Vohra

Rahul Vohra

35 yaşındaki Hintli oyuncu ve vlogger Rahul Vohra koronavirüs sebebiyle yaşamını yitirdi. Vohra hastane yatağından kaydedilen son videosunda aldığı tıbbi bakımı eleştirmişti.



32

EROL KESKİN HAYATA GÖZLERİNİ YUMDU

EROL KESKİN HAYATA GÖZLERİNİ YUMDU

Usta sanatçı Erol Keskin, 89 yaşında koronavirüs sebebiyle yaşamını yitirdi. Pek çok tiyatro ve sinema filminde karşımıza çıkan usta oyuncu Erol Keskin, 2013 yılında 17. Afife Tiyatro Ödülleri kapsamında Muhsin Ertuğrul Özel Ödülü almıştı.



33

Erol Keskin'den kötü haber geldi. Usta sanatçının ölümünü Oyuncular Sendikası açıkladı. Sendikadan yapılan açıklamada, "Değerli üyemiz, meslektaşımız Erol Keskin'i kaybettik. Çok üzgünüz. Başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerine sabır dileriz. Başımız sağ olsun." ifadelerine yer verdi.



34

Tommy De Vito

Tommy De Vito

Amerikalı rock müzik grubu The Four Seasons’ın yıldızı Tommy De Vito, 92 yaşında koronavirüsten hayatını kaybetti. The Four Seasons grubu, 60’larda Big Girls Don’t Cry ve Sherry gibi hit şarkılara imza atmıştı. Üzücü haberi Alfred Nittoli sosyal medya hesabından duyurdu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr