Eda Ece Yeni Projesini Duyurdu! Yasak Elma'nın Yıldız'ı Diziden Ayrıldı mı?

Yasak Elma’nın başrollerinden Eda Ece sosyal medyada yaptığı paylaşımla yeni projesini heyecanla duyurdu. Ünlü oyuncu yarışma formatından ilk karelerini paylaştı.

04.03.2021-09:35 - (Son Güncelleme: 13.12.2021-11:29) Eda Ece Yeni Projesini Duyurdu! Yasak Elma'nın Yıldız'ı Diziden Ayrıldı mı?

Güzel oyuncu Eda Ece, Yasak Elma’daki performansı ile hayran kitlesini büyüten oyuncular arasında yer alıyor. Hayat verdiği Yıldız karakterini ünlü oyuncu o kadar iyi oynadı ki, sosyal medyada viral olaylara bile Yıldız’ın gözünden yaklaşıldı. Yasak Elma’daki başarılı oyunculuğundan sonra sık sık isminden söz ettiren Eda Ece, yeni projesini sosyal medya hesabından paylaştı. Ünlü oyuncunun bu paylaşımı Yasak Elma finale mi gidiyor sorusunu akıllara getirdi. İşte habere ilişkin o detaylar…

EDA ECE YENİ PROJESİNİ DUYURDU

Ünlü oyuncu Eda Ece, her hafta ekranlara gelen Yasak Elma dizisinin başarılı olma sebeplerinden birini oluşturuyor. Her yeni bölümde yeni bir entrikaya imza atan dizideki oyuncular performanslarıyla seyirciyi ekrana kilitlemeyi başarıyor. Ünlü oyuncu bu kez de yer alacağı bir yarışma programıyla sevenleriyle buluşuyor olacak. Güzel haberi Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafın altına yazarak açıklayan oyuncu; “Evet nerden başlasam! Pandemi daha olmadan önce Meltem hanımcım bana tüm dünyada olan şahane bir yarışma teklif etmişti. Sonra dünya durdu derken, bir sürü zaman ve olaydan sonra işte burdayız başladık! Benim için de hayatımda bir ilk. Yeni yarışmamız yakında başlıyor! Detaylar daha sonra. Bu kadarını bile paylaşmayacaktım ama dayanamadım. Beklemede kalın! Çok heyecanlıyım! Not: renkli eyeliner bizim işimiz! Bütün bunları çok önceden hayal etmiştim, şimdi bir bir yapacağız sırf sizin için!” Ünlü oyuncuya binlerce yorum ve tebrik mesajı yağdı.

eda ece

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal