Koronavirüs Olanlara Aşı Yapılacak mı?

Aşı uygulamalarının başlamasıyla beraber koronavirüs olanlara da aşı yapılıp yapılmayacağı merak ediliyor. Sağlık Bakanlığı, koronavirüs aşı çalışmaları hakkında sık sorulan sorulara, 'Covid-19 Aşısı Bilgilendirme Platformu' sitesinden yanıt verdi. Koronavirüs geçirenlere aşı yapılacak mı?

20.01.2021-15:28 - (Son Güncelleme: 20.01.2021-15:28) Koronavirüs Olanlara Aşı Yapılacak mı?

Sağlık Bakanlığı, koronavirüs aşısı hakkında sıklıkla sorulan sorulara yanıt verdi. 'Covid-19 Aşısı Bilgilendirme Platformu' sitesinden yaptığı açıklamalarla, kafalara takılan soruları cevapladı. Koronavirüs geçirenlere aşı yapılacak mı? Koronavirüs olanlar aşı olacak mı?

KORONAVİRÜS GEÇİRENLER AŞI OLACAK MI?

Sağlık Bakanlığı, günlük aşılanan kişi sayısının anlık takip edildiği 'Covid-19 Aşısı Bilgilendirme Platformu' sitesi üzerinden, aşılamaya ilişkin sık soruların sorulara yanıt verdi. Bu sorular arasında öne çıkan, 'Covid-19 geçirdim, yine de aşı yaptırmalı mıyım?' sorusuna verilen yanıt oldu.

Koronavirüs geçirenler aşı olacak mı? sorusuna Fahrettin Koca, 'Covid-19’u geçirenlerde koruyuculuk bir müddet daha devam etmektedir. Bu koruyuculuk düzeyi kişiyi bir süre daha Covid-19’a karşı koruyacağından hastalığı geçirmiş kişiler aşı uygulanacak gruplarda değildir' açıklamasında bulunarak cevap verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal