Korkunç Olay: Hamburgerin İçinden İnsan Parmağı Çıktı!

Bolivya'da satın alınan bir hamburgerin içinden insan parmağı çıktı. Olay ile ilgili açılan dava ülkede büyük yankı uyandırdı.

15.09.2021-14:54 - (Son Güncelleme: 15.09.2021-14:54) Korkunç Olay: Hamburgerin İçinden İnsan Parmağı Çıktı!

Bolivya’da hamburger satılan bir kişi hamburgeri ısırdığında ağzına sert bir şey geldiğini hissetti. Isırdığı şeyin insan parmağı olduğunu anlayan kişi ise büyük şok yaşadı ve durumu hemen polise bildirdi.

HAMBURGERİNİ ISIRDI, İÇİNDEN İNSAN PARMAĞI ÇIKTI

Bolivya’da Santa Cruz şehrinde Hot Burger isimli bir hamburgerciden, hamburger sipariş eden bir kadın yemeğini ısırdığında ağzına sert bir şey geldiğini hissetti. Isırdığı şeyin insan parmağı olduğunu anlayan mağdur kadın büyük şok yaşadı. Kadın hemen yaşadığı bu durumu polise bildirdi. Hamburgerden insan parmağı çıkması üzerine Hot Burger isimli markanın o şubesi kapatıldı. Olaya ilişkin açılan da ülkede büyük yankı uyandırdı.

HAMBURGER RESTORANTINDA ÇALIŞAN İŞÇİ İKİ PARMAĞINI KIYMA MAKİNASINA KAPTIRMIŞ

Olaylı restoranda çalışanlar ise bazı açıklamalarda bulundu. Restoran çalışanlarının açıklamasına göre olaydan günler önce bir personel et işlerken kaza geçirdi ve iki parmağını kıyma makinesine kaptırdı. Hamburgerde çıkan parmağında o kişiye ait olabileceği düşünülüyor. Çalışanın kıyma makinesine kaptırdığı diğer parmağın ise nerede olduğu bilinmiyor.

HAMBURGER ŞİRKETİNDEN AÇIKLAMA

Hot Burger adlı şirket ise ‘Çalışanlarımızdan birinin karıştığı tesadüfi olay karşısında, şu anda iyileşmekte olan işçinin sağlığına öncelik verilerek acil durum protokollerinin etkinleştirildi. Polisle işbirliği içindeyiz. Yabancı bir unsurun nasıl ulaştığını belirlemek için bir iç soruşturma başlattık’ şeklinde bir açıklamada bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal