İYİ Parti'nin Kılıçdaroğlu Adaylığına Cevabı Belli Oldu

İYİ Parti'den Kılıçdaroğlu'nun adaylık sorusuna yanıt: "Kazanamayacak bir isme hayır."

07.12.2021-17:42 - (Son Güncelleme: 07.12.2021-17:56) İYİ Parti'nin Kılıçdaroğlu Adaylığına Cevabı Belli Oldu

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı adayı olacağı konusunda ki söylentilere net bir şekilde yanıt verdi.

KAZANMA İHTİMALİ OLMAYAN BİR İSME HAYIR

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın,  CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanlığına adaylığını koyacağı hakkında çıkan söylentilere cevap verdi, Konu hakkında ki görüşlerini "İdealist davranmalı, nefis zamanı değil" şeklinde ifade ederken, kazanmama ihtimali olan bir ismin adaylığına evet demeyeceklerini söyledi. İYİ Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun olası cumhurbaşkanlığı adaylığını değerlendirdi. "Kendisinden talip olduğunu duymadım ama bizim bir ilkemiz var. Diyoruz ki bu konuda herkes idealist davranmalı, nefis zamanı değil" diyen Aydın, kazanmama ihtimali olan bir ismin adaylığına evet demeyeceklerini söyledi.

BİZİM BİR İLKEMİZ VAR

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanlığına adaylığını koyacağı yönündeki iddiaları değerlendiren Aydın, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığı konusunda ki düşüncelerini de "Kendisinden talip olduğunu duymadım ama bizim bir ilkemiz var. Diyoruz ki bu konuda herkes idealist davranmalı, nefis zamanı, adaylık düşünenler idealist davranmalı. Kimler aday olmayı düşünüyorsa bu şartları göze alarak temel ilkemize kabul sağlayarak bu yola çıkmalılar. Kazanma riski görünen anket ilmiyle belirlenen bir adayı, iyi parti olarak kabul etmiyoruz. Millet İttifakı'nın varlığı seçimi ilk turda kazanabilecek genişlikte, o bakımdan en uygun adayın istişarelerle belirlenerek ortaya konulması Türkiye'ye yapılabilecek en iyi iyilik. Kazanamama ihtimali olan birinin uygun olmayacağını söyleyeceğiz, sonuç odaklı düşüneceğiz" şeklinde ifade etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal