23.07.2020-17:57 (Son Güncelleme:19.04.2024-03:34)


1

Kan donduran hadise Hatay'ın Samandağ ilçesinde meydana gelmişti. Sinan Aydoğan adlı kişi, komşusunun bahçesindeki golden türü köpeği bıçakladıktan sonra gelen şikayet üzerine yakalanmış, karakolda ifadesinin alınmasından sonra serbest bırakılmış ve bu defa da köpeği öldürmüştü. Cani adam, sosyal medyada kendisine 'köpeği neden öldürdüğünü' soran birine skandal ifadeler kullandı.



2

Hatay'ın Samandağ ilçesinde, bir evin bahçesindeki 'Goldi' adlı köpeği bıçakladıktan sonra yakalanıp serbest bırakılmasının ardından geri dönünce tekrar bıçaklayarak köpeğin ölümüne sebep olan Sinan Aydoğan'ın bir sosyal medya kullanıcısının neden yaptığını sorduğu mesaja 'Fazla merak başa bela getirir' yanıtı oldukça tepki aldı. Hadise, ilçeye bağlı Karaçay Mahallesi'nde yaşandı. Randa ailesinin evlerinin bahçesinde olan Golden Retriever türü köpekleri Goldi, 19 Temmuz tarihinde saat 01.30 sularında alkollü olduğu öne sürülen Sinan Aydoğan tarafından canice bıçaklandı.



3

Köpeğin inlemelerini duyunca dışarı çıkan Nejdet Randa, Goldi'yi yaralı durumda bulurken saldırgan Sinan Aydoğan'ı yakaladı. İkili arasında dalaş yaşandı. Etraftaki insanların ihbarı üzerine giden jandarma görevlileri Aydoğan'ı yakaladı. Yoldan geçtiği esnada tesadüfen gördüğü Goldi'yi bıçakladığı tespit edilen Aydoğan, ifadesini verdikten sonra serbest bırakıldı.



4

Aydoğan, serbest kaldığı gibi geri gelerek Goldi'yi ikinci defa bıçakladı. Saldırgan bu defa kaçarken aile sabah uyandıklarında köpeklerini kanlar içinde buldu. Hatay Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınağı'na alınan Goldi, veteriner tarafından alındığı ameliyatta bıçak darbelerinin akciğere verdiği zarar sebebiyle yaşamını yitirdi.



5

SOSYAL MEDYADA TEPKİ

SOSYAL MEDYADA TEPKİ

Goldi'nin bıçaklanarak canice öldürülmesi sosyal medyada oldukça tepkiye yol açtı. Kullanıcılar 2 defa serbest bırakılan Aydoğan'ın tutuklanması için çağrı yaparken, bir kullanıcı da Aydoğan ile arasında geçen konuşmayı paylaştı.



6

Sosyal medya kullanıcısının sorduğu soruya 'Ben bıçakladım, hayırdır?' yanıtını veren Aydoğan'ın, 'neden yaptığı' sorusu yöneltilince de 'Fazla merak başa bela getirir, sana anlatana sor bence' yanıtı tepkileri çoğalttı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR