Konyaspor, Sporting'den Portekizli yıldız Bruno Paz'ı transfer etti!

Süper Lig'de sezonu 3. sırada bitiren ve transfer çalışmalarına hız veren Konyaspor'da dikkat çeken bir transfer gelişmesi yaşandı. Yeşil beyazlılar, Portekiz ekibi Sporting'den 24 yaşındaki ön libero Bruno Paz'ı kadrosuna kattı.

23.05.2022-10:05 - (Son Güncelleme: 31.05.2022-18:10) Konyaspor, Sporting'den Portekizli yıldız Bruno Paz'ı transfer etti!

Süper Lig'de 2021/2022 sezonunun en çok dikkat çeken takımlardan birisi olan Konyaspor'da oldukça dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. Süper Lig ekibi son olarak kadrosuna kattığı futbolcuyla ilgisini üzerine çekti. Yeşil beyazlılar, kadrosuna Portekizli ön liberı Bruno Paz'ı kattı. Yaşanan  bu gelişme oldukça ilgi çekti. 

Yaşanan gelişmeler dikkat çekti

Süper Lig ekiplerinden Konyaspor'da son olarak yaşanan transfer gelişmesi oldukça ilgi çekmiş durumda. Konyaspor'da son olarak transfer edilen isim sürpriz oldu. Anadolu ekibi kadrosuna Portekizli futbolcu Bruno Paz'ı kattı. Yaşanan bu gelişme oldukça büyük yankı uyandırmış durumda. 

Transfer ayrıntıları ortaya çıkıyor

Yeşil beyazlılar, sezonu Franse'de kiralık olarak geçiren ve bonservisi Sporting'de bulunan Bruno Paz'ı kadrosuna takviye etti. Beşiktaş-Konyaspor maçını Vodafpne Park'ta takip eden 24 yaşındaki ön libero, İç Anadolu ekibi ile 2+1 yıllık sözleşmeye vardı.

Portekizli Türkiye'ye geldi.

Futbolcunun kariyeri

Futbol hayatına Portekiz'in Belenenses takımında başlayan oyuncu ardından Sporting altyapısına transfer oldu. Sporting takımının çeşitli alt yaş kategorilende forma giymesi sonrasında ise bir başka Portekiz ekibi olan Farense'ye transfer oldu. Son olarak ise Konyaspor ile anlaşmaya vardı. Yaşanan bu gelişme büyük ses getirdi. 24 yaşındaki oyuncunun transferinin ardından oyuncu ile ilgili gerek Konyaspor taraftarları gerek diğer taraftarlar yoğun araştırmalar yapıyorlar. Portekizli yıldızın yeşil beyazlı takımda Süper Lig'de nasıl bir performans sergileyeceği ise büyük merak konusu haline gelmiş durumda.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal